Bu Kadarına Pes! Sulama Kanalında Bulunan Cesedi İzlemeye Evden Çocuklarını Alıp Geldiler

TAKİP ET

Adana'da bir sulama kanalında bulunan cesedi çıkarmak için bölgeye dalgıç polisler geldi. Vatandaşlar ise dalgıç polislerin cesedi çıkardıkları sırada evden çocuklarını da alıp gelerek olayı film gibi izledi.

Adana'da bir sulama kanalında bulunan cesedi çıkarmak için bölgeye dalgıç polisler geldi. Vatandaşlar ise dalgıç polislerin cesedi çıkardıkları sırada evden çocuklarını da alıp gelerek olayı film gibi izledi. 

Adana'da sulama kanalında bir erkek cesedi olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen dalgıç polisler, cesedi çıkarmak için hazırlanırken, meraklı vatandaşlar da çevrede toplanmaya başladı. Hatta evden çocuklarını alıp gelerek, cesedin çıkarılışını izleyenler bile oldu. 

CESEDİ ÇALIŞANLAR FARK ETTİ
Adana, merkez Sarıçam ilçesi İncirlik-Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan olayda, çevrede bulunan bir yem paketleme fabrikasında çalışan işçiler, sulama kanalında ceset olduğunu fark ederek durumu polise haber verdi. 

DALGIÇ POLİSLER ÇAĞRILDI
Erkek cesedinin akıntı nedeniyle sürüklenmeye devam etmesi üzerine olay yerine dalgıç polisler çağrıldı. Üzerinde sadece şort olan erkek cesedini çıkarmak için dalgıçlar hazırlık yaparken, meraklı vatandaşlar da çevrede toplanmaya başladı. 

ÇOCUKLARINI ALIP İZLEMEYE GELDİLER
Yolda geçen vatandaşlar araçlarını durdurup olanları izlerken, sulama kanalı yakınında yaşayan kadınlar da cesedi görmek için adeta birbiri ile yarıştı. Kadınlardan bazılarının evlerinden çocuklarını alarak ceset göstermeye getirmesi dikkat çekti. Bir yandan korku dolu gözlerle cesedi izleyen vatandaşlar, bir yandan da film izler gibi cesedin çıkarılma anlarını kameraya kaydetti. 

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA GÖTÜRÜLDÜ
Kısa süre sonra dalgıç polisler kanala girerek cesedi çıkardı. Vatandaşlar ise daha yakından görebilmek için sulama kanalının dibine toplandı. Sudan çıkarılan cesedin üzerinden kimlik çıkmadığı öğrenilirken, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ceset, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna götürüldü. 

adana adana haberleri sulama kanalı ceset son dakika son dakika haberi