Bu Kadarına Pes! Market Sırasında Bekleyen Kadının Eteğinin Altına Telefonunu Atarak Videosunu Çekti

TAKİP ET

Güney Afrika'da bir benzin istasyonunun marketinde yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti. Önünde market sırasında bekleyen bir kadının eteğinin altına telefon atan bir adam videosunu çekmeye çalıştı.

Güney Afrika’da bir benzin istasyonunun marketinde yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti. Önünde market sırasında bekleyen bir kadının eteğinin altına telefon atan bir adam videosunu çekmeye çalıştı.

Olay, Güney Afrika’da bir benzin istasyonunun marketinde meydana geldi. Markette sıraya giren ve önündeki kişileri bekleyen bir sapık adam hemen önünde sıra bekleyen bir kadının eteğinin altına telefonunu atarak videosunu çekti. Kadının arkasında bir şeyler yaptığını fark eden kadının kendisini gördüğünü anlayan sapık adam panik halinde telefonunu yere düşürmüş gibi yaparak aceleyle telefonunu yerden aldı ve hızla kasaya yöneldi.

ETEĞİNİN ALTINI VİDEOYA ÇEKMEYE ÇALIŞTI

Ortaya çıkan görüntüler bu kadarına da pes dedirtirken Güney Afrika polisi de bu görüntüleri herkese yayınladı. Polisin yayınladığı görüntüler sonrasında alınan bilgilere göre, bir benzin istasyonunda ödeme yapmak için sıra bekleyen bir kadının eteğinin altına video attığı görülen sapık adamın marketin güvenlik kameraları ve kendisini takip eden güvenlik görevlilerini fark etmediği öğrenildi. İzlendiğinin farkında olmadan hemen önünde sıra bekleyen kadının eteğinin altına cep telefonunu atarak uygunsuz görüntülerini çekmeye çalışan adamın kadının kendisinin arkasında bir şeyler yaptığını fark etmesiyle panik halinde kadının bacakları arasına attığı cep telefonunu aceleyle yerden alarak kasaya koştuğu görüldü. Olayın ardından ortaya çıkan görüntüler sonrasında sapık adam hakkında soruşturma başlatılıp başlatılmadığı konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılmadı.

 

Dünya haberleri Market Sapık Benzin istasyonu Güney Afrika Video Etek altı