Bu Kadarına Pes Diyeceksiniz! Psikopat Koca Karısına, Fotoğrafına Gelen Her Beğeni İçin Bir Yumruk Attı

TAKİP ET

Urugay'da yaşanan dehşet olay herkese pes dedirtti. Gözü dönmüş cani kocanın karısının Facebook hesabında paylaştığı fotoğrafına gelen her beğeni için bir yumruk attığı öğrenildi. Karısına attığı sert yumruklar sonrasında talihsiz kadını tanınmayacak hale getiren cani adamın tutuklandığı öğrenildi.

Urugay’da yaşanan dehşet olay herkese pes dedirtti. Gözü dönmüş cani kocanın karısının Facebook hesabında paylaştığı fotoğrafına gelen her beğeni için bir yumruk attığı öğrenildi. Karısına attığı sert yumruklar sonrasında talihsiz kadını tanınmayacak hale getiren cani adamın tutuklandığı öğrenildi.

Olay, Urugay’da meydana geldi. Adolfina Camelli Ortigoza isimli gözü dönmüş adam karısına adeta vahşeti yaşattı. Psikopat adamın karısına yaptığı işkence tüm ülkeyi ayağa kaldırırken kıskançlık krizine giren kocanın karısına, Facebook hesabından paylaştığı fotoğrafa gelen her bir beğeni için bir yumruk attığı öğrenildi.

KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ KARISINI TANINMAZ HALE GETİRDİ

32 yaşında olduğu öğrenilen adamın kendisinden 11 yaş küçük olan genç karısını ilişkilerinin başladığı ilk günden beri kıskandığı öğrenilirken cani adamın kadına daha önceleri de şiddet uyguladığı öğrenildi. Gözü dönmüş adamın son uyguladığı şiddet ise tüm ülkede yankılandı. Alınan bilgilere göre,  kadının Facebook hesabına yüklediği bir fotoğrafına gelen her beğeni için karısına bir yumruk atan psikopat adamın olayın sonunda karısını tanınmayacak hale getirdiği öğrenildi. Kocasından aldığı darbeler üzerine korkunç hale gelen kadının yüzüne ve vücuduna aldığı darbeler sonucunda bazı ameliyatlar geçirmek zorunda kaldığı öğrenildi. 

AĞZINA HAVLU KOYARAK VURMAYA DEVAM ETMİŞ

Talihsiz kadının avukatından gelen bilgilerde ise adamın karısının sosyal medya hesaplarını tek tek kontrol ettiği ve karısına çeşitli iftiralar atarak fotoğrafına gelen her beğeni için karısına acımasızca vurduğu öğrenildi. Kocasından aldığı darbelerle tanınmayacak hale gelen talihsiz kadının şiddet gördüğü sırada çığlık atmaması için ağzına havlu konduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı. Karısına acımasızca şiddet uygulayan psikopat kocanın 30 yıl hapisle yargılanacağı öğrenildi.

 

Dünya haberleri Karısını her beğeni için döven koca Facebooktan gelen beğeniler Kıskanç koca Her beğeni için yumruk attı Urugay