Bu Kadarına Pes! Aşık Olduğu Kadın ve Sevgilisi Tarafından Gasp Edildi

TAKİP ET

Kahramanmaraş'ta 53 yaşındaki adamı gönül ilişkisi vaadiyle kandıran ve baskın süsü vererek tuzağa düşürdüğü iddia edilen bir kadının ve sevgilisi polis ekipleri tarafından yakalandı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde 26 Şubat 2019 günü saat 03.00 da meydana gelen olayda alınan bilgiye göre 53 yaşındaki Ü.N., 25 yaşındaki Ayşe G. ile  tanıştı ve gönül ilişkisi yaşamak istedim. Ikili bir evde buluşurken Kısa bir süre sonra kimliği belirsiz bir kişi baskın yapmak bahanesi ile Ü.N.’yi darp ederek, telefonunu, cüzdanını ve otomobil anahtarını gasp etti.

53 yaşındaki adam kendine geldikten sonra polisi arayarak şikayette bulundu. Polis ekipleri ihbar üzerine harekete geçerek olayın ardından kaçan iki kişinin yakalanması için çalışma başlattı. 
Olayla ilgili araştırmaların derinleştiren il Asayiş Şube Müdürlüğü gasp büro amirliği ekipleri şüphelilerin gasp ettikleri cüzdanındaki banka kartlarından Gaziantep'ten para çektiklerini ve harcama yaptıklarını belirledi. Gaziantep'te mobese kameraları üzerinden iz süren polis ekipleri otomobilinin 2 gün sonra tekrar Kahramanmaraş'a gelmesi ile harekete geçti. Polis Tarafından gözaltına alınan 2 kişi emniyete alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Suçlarını itiraf ettiler 

Gözaltına alınan şüphelilerden  Şahin Y., sağlık kontrolü için götürüldüğü hastanede kendisini görüntüleyen gazetecilere, “Haklıyken, haksız durumuna düştüm. Namus davası, adamı evde yakaladım. Arabasını aldım. Arabasını almam beni şu anda haksız gösterdi” dedi. Emniyet'te işlemleri tamamlanan iki kişi adliyeye sevk edilirken gasp edilen otomobil cep telefonu ve Bankadan çekilen paranın bir miktarı da ele geçirildi.

 

kahramanmaraş gasp son dakika