Bu Kadarına da Pes! Küçük Kızı Motosikletine Alıp Kaçıran Adam: Kendi Kızım Gibi Büyütecektim

TAKİP ET

Çin'de 3 yaşındaki küçük bir kızı motosikletine alarak kaçırmaya çalışan bir adam çevredeki güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Çinli adamın olayla ilgili söyledikleri bu kadarına da pes dedirtti.

Çin’de 3 yaşındaki küçük bir kızı motosikletine alarak kaçırmaya çalışan bir adam çevredeki güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Çinli adamın olayla ilgili söyledikleri bu kadarına da pes dedirtti.

Olay, Çin’de Jiangxi Eyaleti’nde Ganzhou şehrinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, motosikletli bir adamın 3 yaşında olduğu öğrenilen küçük kız çocuğunu yiyecek verme vaadiyle kandırarak yanına doğru çektikten sonra motosikletine bindirerek kaçırmaya çalıştığı öğrenildi.

MOTORUN ÖNÜNE OTURTARAK KAÇIRDI

Olayda, Çinli adamın yanına çağırdığı küçük kızı ikna edemediği ve elindeki poşetle yiyecek verme vaadiyle kandırarak yanına çektiği öğrenildi. Küçük kız yanına gelir gelmez onu motosikletinin önüne oturtarak kaçıran adamı çevredeki güvenlik kameraları ele verdi. Alınan bilgilere göre, kızının ortadan kaybolduğunu fark eden baba durumu hemen polise bildirdi. 

KENDİ KIZIM GİBİ BÜYÜTMEK İÇİN KAÇIRDIM DEDİ

Çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri kaçırılan küçük kızı 18 saatin sonunda bulmayı başardı. Küçük kıza yapılan muayenede herhangi bir yaralanma görülmezken adamın insan kaçakçısı olduğu belirlendi. İsminin Zhang olduğu öğrenilen adam, kaçırdığı 3 yaşındaki kızı kendi kızı gibi büyütmek için kaçırdığını söyleyerek şaşkına uğrattı.

 

Dünya haberleri Çin Motosiklet Kaçırma Çocuk İnsan kaçakçısı