Bu Kadarına Da Pes Diyeceksiniz! 2 Yengesiyle Beraber Bunu Yaparken Yakalandı

TAKİP ET

Kocaeli'de 26 yaşında olan Ü.Ç isimli bir adamın 2 yengesiyle beraber evlerin kapılarını tornavida ile açarak değerli eşyaları çaldığı öğrenildi. Ü.Ç ve 2 yengesi adliye sevk edildi.

Kocaeli’de 26 yaşında olan Ü.Ç isimli bir adamın 2 yengesiyle beraber evlerin kapılarını tornavida ile açarak değerli eşyaları çaldığı öğrenildi. Ü.Ç ve 2 yengesi adliye sevk edildi. 

Olay, Kocaeli İzmit Karabaş Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, biri 13 Nisan diğeri 20 Nisan tarihlerinde olmak üzere aynı yöntemle bir hırsızlık olayı gerçekleştiği öğrenildi. Kapıları tornavida ile açılan evlerden ziynet eşyaları çalındığı öğrenildi. 20 Nisan tarihinde Derince’de gerçekleşen hırsızlık olayı sırasında apartman sakinlerinin olayı polise ihbar ettiği ve ihbar üzerine harekete geçen polis ekiplerinin hırsızların aracını takibe aldığı belirtildi.

HIRSIZLAR YAKALANDI

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin takibi sonucunda hırsızların yer aldığı araç Dilovası’nda durdurulduğu öğrenildi. Araç içinde yakalanan hırsızlar gözaltına alındı. Gözaltına alınan 3 hırsızın daha öncede tornavida yöntemi ile birçok eve girdiği ve ziynet eşyalarını çaldığı belirlendi. 

YENGELERİYLE BERABER HIRSIZLIK YAPMIŞ

Polis ekiplerinin yakalayarak gözaltına aldığı hırsızların merkezde ifadesi alındı. Yakalanan hırsızların Ü.Ç ve yanındaki yengeleri olduğu belirlendi. Ağabeylerinin eşleri ile hırsızlık yapan Ü.Ç ifadesinde suçsuz olduğunu iddia etti. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen Ü.Ç, D.Ç ve Ç.Ç’den D.Ç’nin adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi. Ü.Ç ve diğer yengesi Ç.Ç’nin tutuklanarak cezaevşne gönderildiği bilgisine ulaşıldı. 

 

Kocaeli Yenge 2 Yengesiyle hırsızlık yaptı Kayınbirader Hırsızlık