Bu Kadarına da Pes! Adres Soran Genç Kızı Mezarlığa Götürerek Taciz Etti

TAKİP ET

İstanbul Zincirlikuyu mezarlığında taciz skandalı yaşanmış ve tacize uğrayan kişinin Hollanda vatandaşı olduğu belirlenmişti.

İstanbul Zincirlikuyu mezarlığında taciz skandalı yaşanmış ve tacize uğrayan kişinin Hollanda vatandaşı olduğu belirlenmişti.

Olay, İstanbul Zincirlikuyu mezarlığında yaşandı. Devriye gezen polis ekipleri bir kızın çığlıklarını ve yardım sesini duyarak mezarlığı kontrol etti.  Polisler mezarlıkta 19 yaşındaki Hollanda vatandaşı olan H.G ile karşılaştı. Genç kız kendisinin bir erkek tarafından taciz edildiğini iddia etti. Tacizcinin kendisini taciz ettikten sonra olay yerinden kaçtığını belirtti. 

TACİZYİCİ TEŞHİS ETTİ

Genç kızın ifadesini alan polis ekipleri kızın verdiği eşgal sonrasında E.G isimli bir şahsı gözaltına aldı. Tacize uğrayan kız, gözaltına alınan E.G’yi teşhis ederek doğruladı. Hollandalı kız, Gayrettepe’de bir arkadaşının evini aradığı sıralarda kaybolduğunu ve E.G isimli şahsa Zincirlikuyu mezarlığı yanında adres sorduğunu ve şahsın kendisini mezarlığa götürerek taciz ettiğini söyledi. 

TACİZCİ TUTUKLANDI

Genç kızım söylediklerini reddeden E.G ise kendisinin kıza sadece yardımcı olmak istediğini söyledi. Emniyette işlemleri tamamlanan E.G tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

istanbul zincirlikuyu mezarlık taciz hollandalı kız genç kız adres