Bu İkiliyi Suda Bekletin ve İçin! Uykusuzluğa Birebir

TAKİP ET

Uykusuzluk sorunu yaşayanlar için bugün harika bir tarifimiz var. Geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor Sabah ise yorgun uyanıyorsanız kesinlikle bu tarifi denemelisiniz. İşte uykusuzluğa birebir gelen o tarif...

Yetişkin bir birey için ideal uyku saati 7-8 saat. Fakat aşırı Kafein tüketimi stresli yaşam yanlış beslenme gibi etkenler nedeniyle uyku düzeni bozulabiliyor.

Uyku düzeninin bozulması sadece sabahları yorgun uyanma ya değil uzun vadede git sorunlarına ve vücutta bazı problemlere yol açabiliyor. Eğer geceleri uykuya dalmakta zorlanıyor oraya da sık sık uyanıyorsanız harika bir öneri hazırladık sizlere.

MUZLU SU TARİFİ

Malzemeler: 2 adet Kabuk tarçın 1 adet orta boy muz 2 bardak su Bal Yapılışı:

Muzu dilimleyin, ancak kabuklarını soymayın. Muz dilimlerini bir kavanoz suyun içerisine koyun ve daha sonra içine tarçın da ilave ederek bir saat kadar bekletin. Karışımlar çözünme içerisinde bal ekleyerek uyumadan 30 dakika önce tüketin.

Bol miktarda potasyum ve magnezyum içeren muz vücudun rahatlamasına yardımcı olur tarçın ise kan dolaşımına ve sindirime iyi geldiği için uykuya dalmayı kolaylaştırır.

muzlu su muzlu su tarifi uykuyu kolaylaştıran içecekler uykusuzluğa ne iyi gelir