Bu Adama İyi Bakın! 2,5 Yaşındaki Miraç'ı Döverek Öldürdü

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesinde iş için şehir dışına çıkan Baba bir süre bakmaları için iki buçuk yaşındaki oğlunu bir çifte bıraktı. Fakat iki buçuk yaşındaki Miraç dövülerek öldürüldü.

Alınan bilgiye göre Mersin'in Tarsus ilçesi Barbaros Mahallesi'nde 3 Aralık Pazartesi günü yaşanan olayda İki buçuk yaşındaki Miraç Kırçıl “merdivenden düştü”  denilerek saat 22 sıralarında Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Hastanede müdahale edilen küçük çocuk ertesi gün doktorların yaptığı bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Küçük miraca hastaneye getiren şahısların Dört beş gün önce merdivenden düştüğünü belirtmeleri üzerine Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı cinayet şube ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda dövülerek öldürüldüğü öne sürülen çocuğun babası O.K.'nin eşinden ayrıldığı ve çocuğun kendisinde kaldığı tespit edildi. Babanın İzmir'e çalışmaya gittiği ve küçük çocuğu F.S. (36) isimli kadın ve beraber yaşadığı T.B. (41) isimli kişiye teslim ettiği belirlendi. Miraç'a yaklaşık 5 ay boyunca baktığı öğrenilen F.S. adlı kadın, çocuğun hayatını kaybetmesi üzerine savcılık talimatıyla gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş büro amirliğinde cinayet masası dedektifleri nin yaptığı sorgu sonucunda kadın küçük Miraç'ın merdivenden düşme dini itiraf ederek bebeğim birlikte yaşadığı adam tarafından dövüldüğünü söyledi. Olay sonrası sevgilisine bebeği neden dövdüğünü sorduğunu bunun üzerine sevgilisinin kendisini de dövdüğünü anlattı. Çocuğu korktukları için hastaneye götüren müziklerini söyleyen F.S., çocuğun dövülmesinden 3-4 gün sonra tarlada çalışmak için Hatay'a gittiğini ve oradayken T.B.'nin kendisini arayarak çocuğun nefes Almadığını dilinin boğazına kaçtığını söylediğini kendisinin de bunun üzerine komşusuna arayıp eve göndererek bebeği hastaneye götürülmesini sağladığını anlattı. Tarsus'a döndükten sonra hemen çocuğun yanına gittiğini söyleyen F.S. korktukları için hastanede bebeğin merdivenden düştüğünü söylediğini itiraf etti. 

"SURİYE VATANDAŞIYIM" DEDİ 

Yapılan inkılaplar sonucunda Tarsus Asayiş Büro Amirliği cinayet masası dedektifleri tarafından düzenlenen operasyonla Tarsus'ta T.B. isimli şahıs gözaltına alındı. T.B., Polisleri karşısında görünce Suriye vatandaşı olduğunu iddia ederek Suriye kimliğini polislere gösterdi. Tokat ekipler parmak izi incelemesi yaptıklarında kendisini Suriyeli olarak sonuçlar şahsın T.B. olduğunu belirledi. Emniyette 4 ayrı suçtan arama kaydı bulunan Ve bu suçlarla ilgili kesinleşmiş hapis cezalarının bulunduğu belirlenen şahıs gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye götürülen F.S. ve T.B.  mahkemeye çıkarıldı. Mahkemede T.B. Tutuklanırken F.S. adli kontrol kararıyla serbest kaldı.

 

tarsus mersin cinayet çocuk cinayeti