Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu! Uygulamalı Grup Dersleri ile Cinselliğe Hazırlıyorlar

TAKİP ET

Cinsel ilişkilerinde sorun yaşayan insanlara sıra dışı eğitim. Cinsel ilişki koçu olan iki eğitmen, cinsel hayatlarında sorun olan kişilere uygulamalı olarak eğitim veriyor.

Cinsel ilişkilerinde sorun yaşayan insanlara sıra dışı eğiti. Cinsel ilişki koçu olan iki eğitmen, cinsel hayatlarında sorun olan kişilere uygulamalı olarak eğitim veriyor. 

O kendisine, Tantrik ilişki cadısı, yani bir çeşit cinsel yoga cadısı diyor. Eğitmen Victoria Louise Smith derslere katılanlara yaklaşık 5000 yıllık Hint ruhsal uygulaması olan tantrik cinsel ilişki dersleri veriyor. Herkesin düşündüğünün aksine bu ilişki türünün saatlerce birlikte olmak olmadığını söyleyen Smith, bunun asıl anlamının, partnere saygı duymak, onu yüceltmek ve dolayısı ile daha uzun ve kuvvetli orgazm yaşamasını sağlamak olduğunu söylüyor. 

Victoria klasik ilişkilerde çiftlerin birbirine taptığını, ancak tantrik yaklaşımın bundan çok daha fazlası olduğunu söyledi. Tantrik ilişkide Teknikten çok zihinsel yaklaşımın ön plana çıktığını söyleyen Viktoria, kendisinin cinsel ilişkide sorun yaşayanlara bu yaklaşımı öğretmeye çalıştığını söyledi. Asıl amacının insanlara Toplumdaki cinsellik algısının, utangaçlık, sıradanlık ve tabudan kurtulmasına yardım etmek olduğunu söyleyen kadın, bunu öğrendikten sonra insanların cinsel birlikteliğin sihrini gerçekleştirebileceklerini söylüyor. 

BİR DE ORTAĞI VAR
Victoria ve 26 yaşındaki ortağı Danny, uygulamalı olarak insanlara cinsel anlamda kendilerini keşfetmek için ders veriyor. Bu derslere ise ilgi oldukça büyük. 21 ve 80 yaşları arasındaki kadın ve erkekler, yoğun ilgi gösterdikleri derslere akın akın geliyor. 

 

yoga cinsel ilişki koçu cinsel yoga uygulamalı ders son dakika son dakika haberi