Böylesi Görülmedi! Canlı Yayında Birbirlerinin Etlerini Kesip Yediler

TAKİP ET

Letonya'nın başkenti Riga'da farkındalık yaratmak için canlı yayında yapılan gösteri akıllara durgunluk verdi. Gösterinin amacının küresel gıdalar tükendiğinde insanlığa ne olacağını göstermek olduğu belirtildi.

Letonya’nın başkenti Riga’da farkındalık yaratmak için canlı yayında yapılan gösteri akıllara durgunluk verdi. Gösterinin amacının küresel gıdalar tükendiğinde insanlığa ne olacağını göstermek olduğu belirtildi. 

Letonya’nın başkenti Riga’da akıllara durgunluk veren bir gösteri düzenlendi. Facebook’ta canlı yayında paylaşılan gösterinin her saniyesi tüyler ürpertti. Küresel gıdaların tükenmesi halinde insanlığa ne olacağını göstermek amaçlı yapılan gösteride, iki kişinin sırtından kesilen et parçalarının pişirildiği görüldü.

İNSAN ETLERİ KESİLERE YEDİRİLDİ

Büyük şaşkınlık yaratan görüntülerde, iki kişinin sırtından kesilen et parçalarının pişirilerek insanlara yedirildiği görüldü. Canlı olarak yayınlanan bu dehşete düşüren gösterinin ardından polis ekiplerinin gösteriyi düzenleyen kişiler hakkında arama başlattığı öğrenildi. 

ANESTEZİ YAPMADAN ETLERİNİ KESTİLER

Facebook’ta yapılan canlı yayında söz konusu gösteride, iki kişinin sırtından neşterle et parçası kesildiği ancak bu kişilere herhangi bir anestezi yöntemi kullanılmadığı dikkat çekti. 

HER ŞEYİ FARKINDALIK YARATMAK İÇİN YAPTILAR

Alınan bilgilere göre, ‘Eschatology’ ismi verilen gösterinin amacının küresel gıda araçlarının tükenmesi durumunda insanlığın tümünün ne duruma düşeceğini vurgulamak olduğu belirtildi. Gösteride vurgulanan olayda, insanların küresel gıda araçlarının tükenmesi halinde yok olma tehlikesi ile karşı karşıya gelmeleri durumunda birbirlerinin etlerini yemek zorunda kalacakları gösterilmek istendi. Facebook’ta canlı olarak yayınlanan görüntüler izleyen herkesi dehşete düşürdü. Öte yandan bu tür yamyamlık denemelerinin ilk defa yapılmadığı daha önce 2012 yılında Hollanda’da bir televizyon programında insan etinin tadını öğrenmek isteyen sunucuların canlı yayında yamyamlık yaptıkları görülmüştü. 

 

Dünyahaberleri Letonya Canlı yayın Facebook Yamyam gösterisi İnsan eti Farkındalık İnsan eti yediler