Böylesi Görülmedi! Camı Kırıp Fare Gibi Girdi, Binlerce Lira Değerinde Malı Çaldı

TAKİP ET

Elazığ'da Bir iş yerine tekmeyle kapıyı kırıp alt camdan sürünerek giren hırsız piyasa değeri 20 bin liradan fazla olan cep telefonları ve tabletleri çaldı. İş yerinin güvenlik kameralarından tespit edilen zanlı polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Elazığ’da Bir iş yerine tekmeyle kapıyı kırıp alt camdan sürünerek giren hırsız piyasa değeri 20 bin liradan fazla olan cep telefonları ve tabletleri çaldı.  İş yerinin güvenlik kameralarından tespit edilen zanlı polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Elazığ merkeze bağlı Çarşı Mahallesi'nde bir cep telefonu bayiinde yaşanan olayda alınan bilgiye göre gece yarısı işyerinin önüne gelen şüpheli bir süre Kaldırımda oturup çevreyi kontrol etti. Daha sonra birkaç defa tekme atarak kapının altından kısmını Kral zamanlı sürünerek içeriye girdi.  Hırsız bayi de bulunan 16 cep telefonu, 10 tablet ile telefon aksesuarlarını poşete doldurarak çaldı. İş yerinden çıkan hırsız bir süre sonra tekrar geldi ve bu defa da dizüstü bilgisayarları çalarak kaçtı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

YAKAYI ELE VERDİ
İş yeri sahibi, sabah dükkanı açmak için geldiğinde Hırsızlık olayının fark ederek durumu İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Ekipleri olay yerine gelerek iş yerinin güvenlik kamerasından şüphelinin kimliğini belirledi. Düzenlenen operasyonla zanlı Sarayatik mahallesinde ki evinde gözaltına alındı. Evde yapılan aramada çalınan cep telefonu ve tabletler bulunarak sahibine teslim edildi. Hırsızlık suçundan ifadesi alınan zanlı daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

elazığ hırsızlık iş yeri güvenlik kamerası yerel haberler