Böyle Vahşet Görülmedi! Evde Cinnet Getiren Genç Anne ve Babasını Ekmek Bıçağıyla Doğradı

TAKİP ET

Zonguldak'ta akıllara durgunluk veren bir cinnet olayı yaşandı. Ersin K. isimli bir adamın evinde cinnet geçirdiği ve eline aldığı ekmek bıçağıyla anne ve babasını bıçakladığı öğrenildi.

Zonguldak’ta akıllara durgunluk veren bir cinnet olayı yaşandı. Ersin K. isimli bir adamın evinde cinnet geçirdiği ve eline aldığı ekmek bıçağıyla anne ve babasını bıçakladığı öğrenildi. 

Olay, Zonguldak Gökçebey ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 32 yaşında olduğu öğrenilen Ersin K.’nın evde olduğu sıralarda henüz bilinmeyen bir nedenle cinnet geçirdiği ve eline aldığı ekmek bıçağıyla tartışma yaşadığı anne ve babasına saldırdığı öğrenildi. Bıçak darbeleri vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden anne H.K’nın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenilirken baba A.K’nın ağır şekilde yaralandığı öğrenildi.

ANNESİNİ ÖLDÜRDÜ BABASINI AĞIR YARALADI

Henüz bilinmeyen bir sebepten cinnet getiren Ersin K.’nın acımasızca sapladığı ekmek bıçağı annesinin ölümüne sebep olurken babasının da ağır yaralanmasına neden oldu. Hastaneye kaldırılan baba A.K’nın tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin evde detaylı inceleme yaptığı öğrenildi.

GÖZÜ DÖNMÜŞ EVLAT TUTUKLANDI

Anne ve babasıyla tartışan ve cinnet getirdiği öğrenilen 32 yaşındaki Ersin K.’nın polis ekipleri tarafından yakalanarak ifade için emniyete götürüldüğü buradan da Adliyeye sevk edilen gözü dönmüş adamın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

Zonguldak Cinnet getiren Adam Anne babasını ekmek bıçağıyla doğradı