Böyle Sapıklık Görülmedi! Aydın'da Belediye İşçisi Balkonda Uyuyan Şortlu Kıza Bakarak Sokak Ortasında Mastürbasyon Yaparken Görüntülendi

TAKİP ET

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yok artık denecek bir olay yaşandı. Gelen bilgilere göre Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde görevli olan bir temizlik işçisinin balkonda uyuyan bir üniversiteli genç kızı fark ederek sokak ortasında mastürbasyon yaptığı görüntülendi. Adamın sokak ortasında şortlu kızı izleyerek mastürbasyon yaptığı anlar bir apartman görevlisinin kamerasına an be an yansıdı.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde yok artık denecek bir olay yaşandı. Gelen bilgilere göre Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde görevli olan bir temizlik işçisinin balkonda uyuyan bir üniversiteli genç kızı fark ederek sokak ortasında mastürbasyon yaptığı görüntülendi. Adamın sokak ortasında şortlu kızı izleyerek mastürbasyon yaptığı anlar bir apartman görevlisinin kamerasına an be an yansıdı.

Aydın Nazilli ilçesinde sapıklığın ileri boyutuna geçecek bir olay meydana geldi. Nazilli ilçesi Zafer Mahallesinde geçtiğimiz Perşembe günü sabah saat 05.00 sıralarında Aydın Büyükşehir Belediyesi Temizlik İşleri çalışanı olan H.S’nin bu saatlerde bisikleti ile işe gittiği sıralarda yoldan geçerken bir apartmanın birinci katının balkonunda şortuyla uyuyan üniversiteli gen kızı fark ederek bisikletinden indiği görüntülendi. Bisikletten inerek yolun karşı kaldırımına geçen adam burada şortlu kızı izleyerek sokak ortasında mastürbasyon yaptı. Bunu gören başka bir apartmandaki kişi ise durumu hemen polise bildirdi. Polis ekiplerinin kısa süre içinde olay yerine gelmesi sonucunda adam bisikletine binerek kaçmak istedi ancak polis ekipleri sapık adamı yakaladı.

BELEDİYEDEKİ İŞİNE SON VERİLDİ

Polisler tarafından yakalanan H.S isimli şahıs üniversiteli genç kızın şikayeti üzerine önce Nazilli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi daha sonrada ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Burada ifadesi alınan şahsın verdiği ifadede, bisikletle giderken yorulduğunu ve bir süre dinlenmek için durduğunu söylediği belirtildi. Skandala imza atan belediye işçisinin daha önceden de cinsel saldırı ve teşhircilik suçlarından dosyası olduğu ortaya çıktı. evli ve bir çocuk babası olan HS’nin bugün belediyedeki işine son verildi.

 

aydın nazilli belediye işçisi temizlik işçisi sapık mastürbasyon şortlu kız sokakta mastürbasyon belediye çalışanı