Böyle Şaka Mı Olur? Küçük Çocuğa Zorla Viski İçirmeye Çalıştıkları Görüntüleri Yayınlayan Genç Kızlara Tepki Yağıyor

TAKİP ET

Küçük bir çocuğa viski içirmeye çalışan iki genç kızın sosyal medyadaki videolarına tepki yağıyor. Videoyu paylaştıktan sonra şaka yaptıklarını söyleyen genç kızlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Küçük bir çocuğa viski içirmeye çalışan iki genç kızın sosyal medyadaki videolarına tepki yağıyor. Videoyu paylaştıktan sonra şaka yaptıklarını söyleyen genç kızlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Sosyal medyada olay olan görüntülerde iki genç kızın küçük bir çocuğa viski içirmeye çalıştığı görüldü. İzleyen herkesi büyük bir dehşete düşüren ve tepkilerin çığ gibi büyümesine neden olan görüntüler sonrasında genç kızların ‘Şaka yaptık’ açıklaması özürleri kabahatlerinden büyük şeklinde yorumlar aldı.

AĞZINI TUTARAK ZORLA VİSKİ İÇİRMEYE ÇALIŞTILAR 

Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük tepki alan görüntülerde, iki genç kızın küçük bir çocuğa zorla viski içirmeye çalıştıkları görüldü. Görüntüler sosyal medyada büyük bir kitleye ulaşırken genç kızların küçük çocuğun ağzını tutarak viskiyi içirmeye çalıştığı görüntülere yansıdı. 

TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ GELDİ

Görüntülerde iki genç kızın elinde olan ve zorla viski içirilmeye çalışılan talihsiz çocuğun ağlamak üzere olduğu görüldü. Sosyal medyayı ayağa kaldıran bu görüntülere tepki üstüne tepki yağarken görüntülerdeki iki genç kızın ‘Şaka yaptık’ açıklaması öfkeleri daha da arttırdı. Çocuğun videoda uykudan uyandığı için ağladığını savunan genç kızlar gerçekten içki içirmediklerini iddia etti. Video sonunda özür diledikleri görülen genç kızlara duyulan öfke dinmezken sosyal medya kullanıcılarından binlerce yorum geldi. Genç kızlar hakkında suç duyurusunda bulunmak istediklerini söyleyen kullanıcılar, genç kızların bu yaptığı mantıksız hareketin cezasız kalmaması gerektiğini belirtti. 

 

Sosyal medya Küçük çocuk Viski içirilmeye çalışılan çocuk Genç kızlar Zorla içki içirme Video