Böyle Rezalet Görülmedi! Tek Gecelik Aşkı, Düğün Günü Müstehcen Fotoğraflarını Yayınladı

TAKİP ET

ABD Başkanı Trump'ın şirketlerinden birinde yönetici olduğu öğrenilen Brianna Ehland'ın, düğününde tek gecelik ilişki yaşadığı kadın bir skandala imza attı. Düğünün başlamasına sadece dakikalar kadınlar kadın ilişkinin fotoğraflarını sosyal medya üzerinden yayınladı.

ABD Başkanı Trump'ın şirketlerinden birinde yönetici olduğu öğrenilen Brianna Ehland'ın,  düğününde tek gecelik ilişki yaşadığı kadın bir skandala imza attı. Düğünün başlamasına sadece dakikalar kadınlar kadın ilişkinin fotoğraflarını sosyal medya üzerinden yayınladı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın şirketlerinde yöneticilik yapan Brianna Ehland,  geçtiğimiz hafta oldukça görkemli bir düğünle Cory Perlson’la evlendi. Fakat görkemli düğüne sadece dakikalar kala hiç kimsenin beklemediği bir şey oldu. Sosyal medya üzerinden bir kadının yaptığı paylaşımda damadın kendisiyle kaçamak yaptığı yazıyordu. Kadın Düğünden sadece bir ay önce damatla birlikte olduklarını belirtiyordu. Oldukça büyük bir masraf yapılarak başlayan düğününe gelen konuklar paylaşılan fotoğrafların tamamını gördü. Buna rağmen Düğün yapıldı ve çifti evlendi. Damat Perlson, düğünün ardından yaptığı açıklamada Instagram'da bu hesabı açarak fotoğrafları paylaşan kişiye dava açacağını söyledi.

 

abd trump skandal son dakika