Böyle Kepazelik Görülmedi! Çıplak Fotoğraflarını Yayınlayıp…

TAKİP ET

ABD siyasetinin yükselen yıldızlarından biri olarak görülen Demokrat kongre üyesi Alexandria Ocasio-Cortez, Kendisine atfen sahte bir çıplak bunun fotoğraflarının yayınlanması ne çok sert tepki gösterdi.

Ünlü siyasetçinin tepki gösterdiği Koray cumhuriyetçi Parti ye yakınlığı ile bilinen bir internet sitesi üzerinden yayınlandı. Fotoğrafta bir kadın küvet içerisinde uzanıyor ve elinde elektronik sigara ile birlikte sadece ayakları görünüyor. Bir ay önce sosyal paylaşım sitede yer alan ve Bahçe olduğu Anlaşılan fotoğrafı Sağcı haber ve yorum sitesi Daily Caller,  "İşte bazı insanların Aleandria Ocasio-Cortez'in selfie'si dediği fotoğraf" Başlığı ile bir kez daha yayınladı.

TWİTTER’DEN TEPKİ GÖSTERDİ

Ocasio-Cortez, Ise gazetenin bu yayınına Twitter hesabından yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Demokrat siyasetçi olarak tanınan Ocasio-Cortez, "Önde gelen muhafazakar bir yayın organın sahte bir fotoğrafa yer vermesi liderlik pozisyonundaki kadınların daha fazla incelemeye tabi olduğunu gösteriyor. Muhafazakar yayın organlarından tamamen iğrenç bir tavır" dedi. Ayrıca genç kadın sosyal medya hesabından hakkındaki cinsel taciz iddialarına rağmen Yüksek Mahkeme yargıçlığına atanan Brett Kavanaugh'a da gönderme yaparak, 
"Kavanaugh'yı bu kadar hararetle savunmaları boşa değil." dedi.

Ocasio-Cortez çıplak fotoğraf tepki son dakika son dakika haber