Böyle Kardeş Kavgası Görülmedi! Miras Yüzünden Küstüğü Kardeşini "Pavyon Erkeği Oku" Deyip Rezil Etti

TAKİP ET

Edirne'de iki kardeş, aralarında yaşanan miras sorunu yüzünden birbirine küstü. Aynı sokak üzerinde, karşılıklı evlerde oturan ve yıllardır küs olan kardeşler, konuşmuyor ama evlerinin pencerelerine astıkları yazılarla birbirine gönderme yapıyor.

Edirne'de iki kardeş, aralarında yaşanan miras sorunu yüzünden birbirine küstü. Aynı sokak üzerinde, karşılıklı evlerde oturan ve yıllardır küs olan kardeşler, konuşmuyor ama evlerinin pencerelerine astıkları yazılarla birbirine gönderme yapıyor. 

Edirne'de işçi emeklisi kardeşler Mümtaz Çavutçu ile Ahmet Çavutçu, 1976 yılında ailelerinden kalan miras yüzünden anlaşmazlık yaşayarak küstü. Yıllar süren küslüğü sonlandırmak için araya çocukları girdi ve kardeşleri barıştırdı. Ancak 2004 yılında yeniden iki kardeş arasında sorunlar çıktı ve kardeşler  küstü. Edirne'nin Barutluk Mahallesi'nde aynı sokak üzerinde iki karşılıklı evde yaşayan kardeşlerden Ahmet Çavutçu, ağabeyi Mümtaz Çavutçu hakkında evinde aşırı gürültü yaptığı ve kaçak içki sattığı iddiasıyla polise şikayetçi oldu. Bu olayın ardından kardeşler arasındaki gerginlik iyice büyüdü. 

PENCERELERİNE YAZI ASARAK BİRBİRLERİNE MESAJ VERİYORLAR
Mümtaz Çavutçu hakkındaki suçlamalara savcılık tarafından takipsizlik kararı verildi. Bunun üzerine ağabey Mümtaz Çavutçu, evinin kardeşinin tarafına bakan kapısını kapatarak, diğer tarafından giriş açtı. Daha sonra da konuşmadığı kardeşine, evinin penceresi ve duvarlarına astığı yazılarla mesaj göndermeye başladı. Çavutçu mesajında, 'Adliye ve karayolu yol yapacaksın. Sonra da uzlaştırın bizi hakim bey diyeceksin. Yok öyle 5 kuruşa köfte', 'Adliye ve karakol gülü', 'Şimdi ben kime mektup yazacağımı biliyorum. Bir şey yapar mıyım yapamam mı. Pek yakında', 'Zavallı kara kedi', 'Zavallı topal ördek. Havlayan it cami duvarına yaslanıp pineklermiş', Gambazlığı meslek edinmiş kişi. Zavallı ucube yaratık', 'Sahtekar topal ördek penguen” yazdı. 

KARDEŞ DE AYNI YÖNTEMLE CEVAP VERDİ
Ağabeyin mesajını okuyan kardeş Ahmet Çavutçu da aynı yöntemle cevap vererek evinin duvarına, “ Pavyon erkeği oku, İnkarcı, yalancı iftiracıya başlığını taşıyan bir yazı astı. Yazıda, Sokak duvarına p........k yazısını yazan p.........gi tanıyor musunuz 1978'de Kıyık tuvaletlerinde kendini vurdurup, beni vurdular diye diye iftira atan kişiye tanıyormusun? Babasının sağlığında eve kapıdan değil pencereden giren adamı tanıyor musunuz? Yakın zamana kadar ramazan ayı ve dini gecelerde içki içen ataisti tanıyor musun? Babasının kovalarken ayakkabı giymeden kaçanı tanıyor musun. Çıkar uğruna parti değiştiren ya da para uğruna kendini pazarlayan adamı tanıyor musun. “ şeklinde bir not astı. 

edirne kardeş kavgası not son dakika son dakika haberi