Böyle Düğün Görülmedi! Damada 6 Saat Boyunca İşkence Yaptılar

TAKİP ET

Aydın Sultanhisar'da bir düğünde damada tam 6 saat işkence ettiler. Damat işkencelerle oldukça zor anlar yaşadı.

Aydın Sultanhisar’da bir düğünde damada tam 6 saat işkence ettiler. Damat işkencelerle oldukça zor anlar yaşadı.

Aydın Sultanhisar’daki bir düğünde damada yapılan 6 saatlik işkence duyanları şaşkına çevirdi. 28 yaşındaki Tarık Sarı ve 25 yaşındaki Tuğba Çepel çiftinin düğünlerinde damada yapılan işkence tam 6 saat sürdü.

GELİN ALMAYA GİTTİ 6 SAAT İŞKENCE GÖRDÜ

Damadın gelini almak için baba evine gittiği sıralarda onu bekleyen işkenceler ise düğüne damga vurdu. Gelenek olarak yörede her düğünde yapılan damat işkencesi damadın zor anlar yaşamasına sebep oldu. İlk olarak arabadan indirilen damadın ayakkabıları çıkarılarak dereye sokuldu. Havanın soğuğuna aldırış edilmeden damada derenin içinde yalın ayak zeybek oynatıldı. Damat zeybek oyunu görevini yerine getirdikten sonra dereden su taşıması ve düğün konvoyundaki bir aracı yıkanması istendi. Bunu da yerine getiren damattan bu kez zeytin tarlasındaki zeytinleri tek tek toplaması istendi. 

KAHVE PİŞİRDİ, ETEK GİYEREK EŞARP TAKTI

Damada yapılan işkence bununla da sınırlı kalmadı. Damattan bu kez kahve pişirmesi istendi. Yere konan bir piknik tüpü üzerinde kahve pişiren damat bu görevi de başarıyla tamamladı. Damadın en çok zorlandığı işkence ise Fenerbahçeli olmasına rağmen bir binanın tepesine çıkarak ‘Şampiyon Beşiktaş’ diye bağırması oldu. İşkencenin ardı arkası kesilmezken bu kez de damada etek giydirilerek eşarp takıldı. Etek giyerek eşarp takılan damat mahallenin ortasında bir masanın ortasına çıkarılarak oynatıldı. Tüm işlemleri başarıyla gerçekleştiren damat, yaklaşık 6 saat süren işkenceler sonunda düğününe geri döndü.

Aydın Sultanhisar Düğünde 6 saat işkence yapılan damat 6 saatlik damat işkencesi Damat işkencesi nedir