Böyle Anne Olmaz Olsun! Tabletini Kaybeden Çocuğunu Saçlarından Tutarak Yerden Yere Vurdu

TAKİP ET

Arjantin'de kan donduran görüntüler ortaya çıktı. Çocuğunun tabletini kaybetmesine öfkelenen annenin küçük çocuğunu saçlarından tutarak tekme tokat dövdüğü şiddet anları kadının kuzeni tarafından gizlice görüntülendi.

Arjantin’de kan donduran görüntüler ortaya çıktı. Çocuğunun tabletini kaybetmesine öfkelenen annenin küçük çocuğunu saçlarından tutarak tekme tokat dövdüğü şiddet anları kadının kuzeni tarafından gizlice görüntülendi.

Olay, Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’te meydana geldi. Bahia Blanca kentinde yaşadığı öğrenilen bir annenin küçük çocuğuna uyguladığı şiddet görenlerin kanını dondurdu. Annenin tabletini kaybetti diye çocuğunu tekme tokat döverek yerden yere vurduğu anlar kadının kuzeni tarafından kayda alındı.

SAÇLARINDAN TUTUP HAVAYA KALDIRDI

Alınan bilgilere göre, ismi verilmeyen anne tabletini kaybeden çocuğunun önce saçlarından tutarak havaya kaldırdığı ve defalarca tokatlayarak tekmeler attığı öğrenildi. Küçük çocuğunu yerden yere vuran gözü dönmüş annenin çocuğuna bağırarak ‘ Tableti nereye bıraktığını neden hatırlamıyorsun’, ‘O tablet başka birinin eline geçerse seni öldürürüm’ şeklinde sözler kullanarak vurmaya devam ettiği öğrenildi. Annenin acımasızca çocuğuna vurduğu anlar ise o anlarda yanında bulunan kuzeni tarafından kayda alındı.

3 ÇOCUĞUNA DA ŞİDDET UYGULUYORMUŞ

Görüntüleri kaydeden kuzen hemen yetkililere bu şiddet anlarını ulaştırırken yetkililer olayla ilgili harekete geçti. Videonun ortaya çıkmasından sonra olayla ilgili gereken işlemler başlatılırken anne tarafından şiddet gören küçük çocuğun velayetinin alındığı ve yaşlı bir akrabasının yanına verilerek geçici olarak akrabasının yanında kalmasına karar verildiği öğrenildi. Öte yandan yetkililerin araştırmasında, 3 çocuk sahibi olan 33 yaşındaki ismi açıklanmayan annenin diğer iki çocuğuna da sürekli olarak şiddet uyguladığı ortaya çıktı. Anne hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

Dünya haberleri Arjantin Şiddet Anne Tabletini kaybeden çocuk Dayak