Böyle Anne Olmaz Olsun! 16 Yaşındaki Kızına Tecavüz Eden Sevgilisini Seyretmekle Yetindi

TAKİP ET

Avusturalya'da henüz 16 yaşındayken yaşadığı dehşet olayı tam 10 yıl sonra yaptığı itirafla ortaya çıkaran genç kadın anlattıklarıyla tüyler ürpertti. Annesinin yönlendirmesiyle onun sevgilisi tarafından tecavüze uğradığını söyleyen genç kadının itirafları sonrasında cani anne hapis cezası aldı.

Avusturalya’da henüz 16 yaşındayken yaşadığı dehşet olayı tam 10 yıl sonra yaptığı itirafla ortaya çıkaran genç kadın anlattıklarıyla tüyler ürpertti. Annesinin yönlendirmesiyle onun sevgilisi tarafından tecavüze uğradığını söyleyen genç kadının itirafları sonrasında cani anne hapis cezası aldı.

Olay, 2006 yılında Avusturalya’nın Toowoomba şehrinde meydana geldi. Peta Butler isimli talihsiz kadın yaklaşık 10 yıl önce annesinin sevgilisi tarafından tecavüze uğradığını ve tüm bunlar yaşanırken annesinin kapı önünde sigara içerek beklediğini söyledi. Tüm yaşadıklarını aradan geçen uzun yıllar sonrasında polise anlatan genç kadın hem annesinin hem de kendisine tecavüz eden adamın ceza almasını istedi.

ANNESİ KAPI ÖNÜNDE SİGARA İÇMİŞ

Yaşadığı dehşet anlarını gözyaşları içinde anlatan Peta, kendisinden üç yaş büyük kel ve şişman bir adam tarafından tecavüze uğradığını ve bu adamın annesinin sevgilisi olduğunu söyledi. Tüm bunlar yaşanırken annesinin kapı önünde sigara içtiğini söyleyen Peta, tecavüze uğradığı anlarda annesinin yanına gelip kendisine yardım etmesini beklediğini ve çaresizce bu dehşetin içinde kaldığını belirtti. 

‘O ZAMANLAR YETERİNCE GÜÇLÜ DEĞİLDİM’

Tecavüze uğradığını aradan uzun yıllar geçtikten sonra anlatmasının nedenini, ‘O zamanlar bunun için yeterince güçlü değildim. İnsanlar bana inanmazdı.’ Diyerek açıklayan genç kadın, annesinin sevgilisi olduğunu iddia ettiği adamın üzerine doğru yürüyerek elbiselerini çıkardığını söyledi. Yaşananlar karşısında donup kaldığını söyleyen kadın, hiçbir şey yapamadan kıpırdamadan durduğunu söyledi. Cani annenin sevgilisini kaybetmemek için tüm istediklerini yaptığı ve genç kızını feda ettiği öğrenilirken kadının itirafları sonrasında yakalanarak hapis cezası aldığı tecavüzcü adamın ise her yerde arandığı öğrenildi.

 

Avusturalya Dünya haberleri Tecavüz İtiraf Anne 16 yaşındaki kız Sevgili