Botan Çayı'na Uçan Minibüste Ölenlerin Sayısı 3'e Çıktı 1 Kişi İse Hala Kayıp!

TAKİP ET

Siirt'ten gelen son dakika bilgilerine göre Pervari ilçesinde bulunan Botan Çayı'na uçan minibüste 2 kişi ölmüş ve 2 kişide kaybolmuştu. Alınan yeni bilgilere göre Çay'a uçan minibüste ölenlerin sayısının 3'e yükseldiği öğrenildi. Kayıp olan 1 kişi içinse arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Siirt’ten gelen son dakika bilgilerine göre Pervari ilçesinde bulunan Botan Çayı’na uçan minibüste 2 kişi ölmüş ve 2 kişide kaybolmuştu. Alınan yeni bilgilere göre Çay’a uçan minibüste ölenlerin sayısının 3’e yükseldiği öğrenildi. Kayıp olan 1 kişi içinse arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi. 

Siirt’in Pervari ilçesinde yer alan Botan Çayı’nda facia gibi kaza yaşandı. Çay’a uçan minibüste hayatını kaybedenlerin sayısının 3’r yükseldiği belirtildi. Pervari ilçesine bağlı olan Sarıdam köyü ile Beğendik beldesi arasında seyir halinde olan 56 AL 856 plakalı bir köy minibüsünün Botan Çayı’na uçmasının ardından Zahit Yaman ve Mehmet Emin Gönül adlı iki kişi yaşamını yitirmişti. Yaşanan feci kaza sonucu iki kişinin de suda kaybolduğu bilgisi alınmıştı. Minibüsün Çay’a uçmasının hemen ardından bölgeye gönderilen ekiplerle arama çalışmaları başladı. Başlatılan çalışmalar sonrasında suda kaybolan iki kişiden birinin cesedine ulaşıldı. Süleyman Yaman’a ait olduğu belirlenen cesedin yapılacak olan otopsi için Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Kazada hayatını kaybedenlerin sayısının 3’e yükseldiği öğrenilirken suda kaybolan diğer kişi için arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi. 

 

botan çayı kaza botan çayına uçan minibüs ölü sayısı 3 e çıktı 1 kişi kayıp siirt pervari pervari botan çayı