Boşnaklara Söyledikleri İle Skandala İmza Atmıştı! Rasim Ozan Kütahyalı Ülkeden Kaçtı Mı?

TAKİP ET

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol spor programında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklarla ilgili söylediği skandal sözlerin ardından programdan kovulmuş ve herkesten büyük bir tepki almıştı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın bugün havalimanında görüntülendiği öne sürüldü.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol spor programında yorumculuk yapan Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklarla ilgili söylediği skandal sözlerin ardından programdan kovulmuş ve herkesten büyük bir tepki almıştı. Rasim Ozan Kütahyalı’nın bugün havalimanında görüntülendiği öne sürüldü.

Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz Futbol programında Boşnaklarla ilgili skandal sözlere imza atmış ve herkes tarafından büyük tepki almıştı. Boşnak vatandaşların ayaklanmasına neden olan ve birçok yerden tepki yağan olay sonrasında Rasim Ozan Kütahyalı, Beyaz TV kanalından kovulurken siyasi olarak da birçok yerden veto yedi. 

RASİM OZAN KÜTAHYALI NE AÇIKLAMA YAPTI?

Beyaz TV programından kovulduktan sonra Boşnaklarla ilgili yaptığı açıklama sonrasında sosyal medya hesabından bir açıklama yapmış ve zevzeklik ettiğini söylemişti. Rasim Ozan Kütahyalı Beyaz TV’den kovulurken RTÜK’te kanala hem para hem de yayın kesme cezası vermişti.

RASİM OZAN KÜTAHYALI ÜLKEDEN KAÇTI MI?

Rasim Ozan Kütahyalı’nın skandalının ardından ilk kez havalimanında görüntülendiği ve İtalya’ya gittiği iddia edildi. Rasim Ozan Kütahya’lının İtalya’ya kaçtığını iddia eden Hakkı Kahveci, Rasim Ozan Kütahyalı’nın günahsız insanların canını yaktığını ancak İtayla’nın yanlış adres olduğunu söyleyerek orada birçok Boşnak bulunduğunu ve hedef haline geleceğini söyleyerek, ‘Yeme mazlumun ahını çıkar aheste aheste’ şeklinde yorumda bulundu.

 

Rasim Ozan Kütahyalı Rasim Ozan Kütahyalı Kaçtı mı Beyaz TV Beyaz Futbol Boşnak skandalı İtalya