Boşanmak İsteyen Eşine Tuzak Kurdu!

TAKİP ET

Karaman'da şiddetli geçimsizlik sebebi ile boşanmak isteyen kadına duruşma sonrasında kocası tuzak kurarak taş ve sopalarla saldırdı.

Karaman'da şiddetli geçimsizlik sebebi ile boşanmak isteyen kadına duruşma sonrasında kocası tuzak kurarak taş ve sopalarla saldırdı. 

Karaman'da bugün öğleden sonra duruşma sonrasında adliye bahçesinde korkunç bir olay meydana geldi. İsmail Y. bir süredir eşi Hatice Y. ile ayrı yaşıyordu. İkili arasında şiddetli bir anlaşmazlık olduğu ve sorunlar yaşadıkları belirlenmişti. Defalarca tartışan ikiliden Hatice Y. daha fazla dayanamayarak geçimsizlik sebebi ile dava açıyor. 

Bir süredir ayrı yaşayan ikiliden Hatice Y. çocuklarını da alarak annesinin evine gidiyor. Ardından boşanmak isteyen çift boşanma tarihlerini beklerken İsmail Y. defalarca barışmak için harekete geçtiğini ancak karısının bir türlü barışmaya yanaşmadığı öğrenildi. 

DURUŞMA GÜNÜ EŞİNE TUZAK KURDU

Duruşma günü eşini adliye çevresinde bekleyen adam karısının çocukları ile birlikte geldiği aracı belirledi. Kayınpederi tarafından kullanılan aracın otoparka çekilmesini fırsat bilen adam tuzak kurarak aracın kablolarını kesti. Ardından mahkeme salonuna geçerek duruşmaya katıldı. Duruşmanın sonunda araca tekrar binen eski eşi ve ailesinin aracı kısa bir süre sonra durdu. Bu durumu fırsat bilen öfkeli eski koca araca doğru koşarak taş ve sopalarla saldırdı. Hem eşine hem de çocuklarına saldıran adam çevre tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Yaralanan aile olay yerine çağrılan ambulans ile birlikte hastaneye kaldırıldı. Duruşmanın ise mahkeme tarafından verilen bir karar sonrasında ertelendiği öğrenildi 

koca dehşeti karısına saldırdı tuzak kurdu boşanma