Boşanmak İsteyen Eş Şok Bir Hamle Yaptı!

TAKİP ET

Kıbrıs'ta yaşayan Eda Tonkaz isimli kadın bir süredir boşanmak istemeyen eşine imza attırmak için başına levye ile vurarak feci şekilde yaraladı.

Kıbrıs'ta yaşayan Eda Tonkaz isimli kadın bir süredir boşanmak istemeyen eşine imza attırmak için başına levye ile vurarak feci şekilde yaraladı. 

Kıbrıs'ta yaşayan ve bir süredir evli olan Eda Tonkaz ile Ferdi Tonkaz çifti arasında bir süredir şiddetli bir anlaşmazlık yaşandığı öğrenilmişti. Bunun ardından bir süredir kavga eksik olmayan evlilikleri ile ilgili Eda Tonkaz bir adım atarak ilişkiyi bitirmek istediğini söyledi. Boşanmak istediğini dile getirince beklediği yanıtı alamadı. 

Ferdi Tonkaz karısının boşanma isteğine olumsuz yanıt verdi. Boşanmak istemediğini dile getirdi. İkilinin bu konu sebebiyle de sık sık kavga ettikleri öğrenildi. 

İMZA ATTIRAMAYINCA KOCASINI YARALADI

Dün akşam saatlerinde ikili arasında yaşanan kavga büyük bir felaketle sonuçlandı. Ferdi Tonkaz'ın çalıştığı ve demir işleri yaptığı atölyeye gelen Eda Tonkaz bir avukatla görüştüğünü dile getirdi. Türk vatandaşı olan kadın boşanma işlemleri için büyükelçiliğe gitmek istedi. Kocasının bu konuda imzasına ihtiyaç duyduğunu belirtti. Ancak boşanmak istemeyen koca hiç bir şekilde imza vermeyeceğini dile getirdi. İkili arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan kadın eline geçirdiği levye ile saldırmaya başladı. Kocasının kafasına sert bir şekilde vurdu. Demirin etkisi ile kocasının kafasında çatlakların meydana geldiği ortaya çıktı. Kocasının yapmış olduğu şikayet sonrasında Eda Tonkaz tutuklandı. Kocanın ise müdahalelerin ardından hastanede tedavisinin devam ettiği ortaya çıktı. 

kıbrıs boşanma kocasını yaraladı levye ile yaraladı