Boşanma Davasındaki İfadeler Şok Etti: Kocam Evde Makyaj Yapıyor, Dantelli Tanga Giyiyor

TAKİP ET

Bir boşanma davasında yaşanan ilginç detaylar herkesi şok etti. Bir otelde müdür olduğu öğrenilen ve 9 yıllık evli Ş.B.'nin ev hanımı eşi N.B. boşanma davası sırasında kocasının evde kadın iç çamaşırları giydiğini ve kadın çorapları ile mini etekler gerek kadınsal davranışlar sergilediğini iddia etti. N.B.'nin avukatı ise mahkemede 'Müvekkilim evde makyajlı, külotlu çorapla ve dantelli tangasıyla eşini gördüğünde sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştır' ifadelerini kullandı. söz konusu iftiralara maruz kalan davalı kocanın avukatı ise verdiği Dilekçede 'Davacı N.B., kocasının farklı cinsel tercihlerinin olduğu imasında bulunmakta ve bunu şantaj konusu yapmaktadır' dedi.

Bir boşanma davasında yaşanan ilginç detaylar herkesi şok etti.  Bir otelde müdür olduğu öğrenilen ve 9 yıllık evli Ş.B.’nin ev hanımı eşi N.B.  boşanma davası sırasında kocasının evde kadın iç çamaşırları giydiğini ve kadın çorapları ile mini etekler gerek kadınsal davranışlar sergilediğini iddia etti. N.B.’nin avukatı ise mahkemede “Müvekkilim evde makyajlı, külotlu çorapla ve dantelli tangasıyla eşini gördüğünde sinir krizi geçirip hastaneye kaldırılmıştır”  ifadelerini kullandı.  söz konusu iftiralara maruz kalan davalı kocanın avukatı ise  verdiği Dilekçede “Davacı N.B., kocasının farklı cinsel tercihlerinin olduğu imasında bulunmakta ve bunu şantaj konusu yapmaktadır”  dedi. 

Gaziosmanpaşa aile mahkemesine açılan bir boşanma davasında 9 yıllık evli olan Ş.B, ile N.B.’nin bu evliliklerinden çocuklarının olmadığı öğrenildi. Dava dilekçesinde yer alan iddialar İsa herkesi şok etti.  Ev hanımı N.B.  dilekçesinde son 2 yıldır evde eşinin kadınsal davranışlar sergilediğini söyledi. Eşinin Evde makyaj yaptığını, kadın iç çamaşırı giyip mini etekler giydiğini, Hatta topuklu ayakkabı bile bildiğini iddia eden N.B.  eşinin işe giderken de gömleğinin altında kadın iç çamaşırları giydiğini söyledi.

KONUŞMAK İSTEYİNCE ŞİDDETE MARUZ KALDI
N.B. Mahkemeye verdiği Dilekçede eşinin durumuna çok üzüldüğünü Fakat konuşmak istese de şiddete maruz kaldığını belirtti. Eşinin kadınsal davranışlarını görünce sinir krizi geçiren kadın hastaneye kaldırdı Ama daha sonra tekrar eve geldi. Bu nedenler yüzünden eşiyle yeniden kavga eden kadın son çare olarak ailesinin yanına gitti. N.B.’nin avukatı,  müvekkilinin artık bu duruma katlanamadığını belirterek dava dilekçesinde,  “Müvekkilim psikolojik bunalıma girmiştir. Artık evliliği sürdürmek istememektedir. Tarafların boşanmalarını ve 200 bin lira tazminatın davalıdan tahsilini istiyoruz”  ifadelerini kullandı.

“ERKEKLİK ONURUNU ZEDELİYOR”
Ş.B. ise eşinin bu iddialarının asılsız olduğunu söyleyerek karşı dava açtı. Ş.B.’nin avukatı, asıl kusurlunun eşi N.B. olduğunu belirterek dava dilekçesinde “Davacı N.B. de bile bile sürekli olarak müvekkilime “Sen erkek misin? Bana bir çocuk dahi yapmadın” diyerek müvekkilimin erkeklik onurunu zedeleyen ağır hakaretlerde bulunmaktadır. N.B., evliliklerinin ilk yılından itibaren müvekkilim ile ailesine karşı olumsuz tutum ve davranışlar sergilemiştir. N.B. müvekkilimin işte olduğu bir saatte evde bulunan takıları ve müvekkilime ait kişisel kolyeyi de alarak evi terk etmiştir. Karşı tarafın müvekkilimi cinselliğe yönelik asılsız iddiaları kişilik haklarına ağır saldırı teşkil etmektedir. Bu nedenle 100 bin lira manevi tazminata hükmedilmesini talep esiyoruz. Davacı müvekkilimin farklı cinsel tercihlerinin olduğu imasında bulunmakta ve bunu şantaj konusu yapmaktadır. Karşı davamızın kabulüne ve tarafların boşanmalarına karar verilmesini talep ediyoruz” dedi. 

 

boşanma davası dilekçe dava dilekçesi şok iddialar son dakika