Borç Verdiği Parayı Almaya Gitti 3 Kızın Tecavüzüne Uğradı!

TAKİP ET

Borç verdiği parayı geri almak için kadının evine giden papaz 3 genç kızın tecavüzüne uğradı.

Borç verdiği parayı geri almak için kadının evine giden papaz 3 genç kızın tecavüzüne uğradı.

Olay, Zimbabve’de meydana geldi. 21 yaşında olan Sandra Ncube, 23 yaşındaki Riamuhetsi ve 25 yaşındaki Mongive Mpofu isimli üç kadının borç aldıkları parayı geri vermek için evlerine çağırdıkları papazı ilk önce yere yatırarak bağladıkları daha sonrada yatak odasına taşıyarak tecavüz ettikleri öğrenildi. Tecavüze uğrayan papazın mahkemedeki avukatının talebi ile isminin gizli tutulduğu öğrenildi. 

EVE DAVET EDİP TECAVÜZ ETTİLER

Papazın yaptığı açıklamada, müvekkilinin kadınlara borç para verdiği ve borcunun ödenmesini istediği bunun üzerine kadınların papazı evlerine davet ederek önce yere yatırıp bağladıklarını daha sonrada kadınlardan birinin papazı belinden tutuğunu diğerinin de zorla pantolonunu çıkardığını söyledi. İki kadının papazı çırılçıplak bir şekilde yere yatırdığını söyleyen avukat, diğer kadınında odadan bir kondom getirdiğini ve papazın isteği dışında cinsel birliktelik yaşadığını belirtti.

KADINLAR SUÇU REDDETTİ

Papazın olay üzerine şikayetçi olmasından sonra mahkemeye çıkan kadınlar tecavüz olayını reddetti. Tecavüzü reddeden kadınlar papaza fiziksel saldırıda bulunduklarını kabul ettiler.

KADINLAR CEZAEVİNDE KALACAK

Kadınların yaptıkları açıklama sonrasında verilen kararda mahkemeye çıkarılan üç kadının 7 Ağustos tarihine kadar cezaevinde tutulacakları ve mahkeme gününe kadar tutsak olacakları belirtildi.

 

tecavüz papaz zimbabve üç genç kadın mahkeme