Bombalı Saldırı Planlıyorlardı!

TAKİP ET

27 Kasım tarihinde İstanbul'da bombalı saldırı hazırlığında olan teröristler polisin başarılı operasyonu sonrasında kıskıvrak yakalandılar.

27 Kasım tarihinde İstanbul'da bombalı saldırı hazırlığında olan teröristler polisin başarılı operasyonu sonrasında kıskıvrak yakalandılar. 

İstanbul'da 27 Kasım tarihinde büyük bir bombalı saldırı planının hazırlandığı öğrenildi. Emniyet güçleri tarafından bir süredir gerçekleştirilen hazırlıklar sonrasında teröristlerin yakın takibe alındığı öğrenildi. Ardından saldırı hazırlığında olduklarını öğrenen polis ekipleri düzenledikleri başarılı bir operasyon sonrasında teröristleri kıskıvrak yakaladılar. 

PKK'nın sözde kuruluş tarihi olarak konuşulan 27 Kasım tarihinde sözde kutlamalarla birlikte bazı saldırı planlamalarının da yapıldığı öğrenildi. Bunun üzerine bir operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyon sonrasında 12 zanlının polis tarafından gözaltına alındığı tespit edildi. Sorgularının tamamlanması için emniyette çalışmaların hala devam ettiği öğrenildi. Ardından işlemlerinin tamamlanması ile birlikte adliyeye sevk edilmeleri planlanıyor. 

BOMBALI SALDIRI PLANLARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

El yapımı patlayıcılar ile birlikte düzenlenecek olan saldırının detayları konusunda teröristlerin kendi araların çalışmalar düzenledikleri öğrenildi. 
Örgütün sözde kuruluş yıl dönümünün 27 Kasım tarihinde olmasından dolayı bu günü özellikle İstanbul'da kana bulayacakları öğrenildi. Polis tarafından yapılan aramalar sonrasında adreslerde saldırı hazırlığına yönelik çeşitli kanıtların bulunduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki ifadelerinin devam ettiği ve yeni saldırıların olup olmayacağı konusunda ifadelere başvurdukları öğrenildi. Soruşturma tüm hızıyla devam ediyor.

bombalı saldırı istanbul