Bomba İfade! Ahmet Kural'ın Komşusu...

TAKİP ET

Ahmet Kural'ın şarkıcı sevgilisi Sıla'yı darp ettiğini iddia edildiği gece yağmurla da bulunan ve yaşananlara şahit olan Hatice T.'nin ifadeleri ortaya çıktı. Olaya Tanık olan kadın savcılık ifadesinde inanılmaz şeyler söyledi.

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlunun sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesine ilişkin yürütülen soruşturmada olay sırasında Zekeriyaköy'deki evin yan villasında bulunan Ahmet Kural'ın komşusunun ifadeleri ortaya çıktı. Isminin Hatice T. olduğu öğrenilen tanık, o gece olan her şeyi anlattı. 

BİR ERKEK KADINI TOKATLIYORDU

Savcılıkta ifade veren Hatice T., "28 Ekim günü arkadaşımın Zekeriyaköy'de bulunan evindeydim. Arkadaşımla geç saatlere kadar oturduk. Bulunduğumuz ev villa tipinde bir evdi. Yan taraftaki villanın da Ahmet Kural'a ait olduğunu biliyordum. Gece saat 04.00 sularında Kural'ın evinden tartışma sesleri gelmeye başladı. Bir kadın ile bir erkeğin tartıştığını hatta erkeğin kadına bazen tokat attığını duyuyorduk. Bu kişinin Sıla olduğunu bilmiyorduk. Ayrıca Ahmet Kural'ın çeşitli küfür içerikli sözleri de duyuluyordu. Yaklaşık bir saat sonra bir araç sesi duyduk. Kadın evden çıkıp araca bindi ve sesler kesildi. İki villa arasında herhangi bir duvar yoktur. Sınır sadece uzun ağaçlardır. O yüzden yaşananları gözlerimizle görmedik." dedi. 

ÇOK KORKTUM

Olay sırasında erkek arkadaşıyla yaşadığı bir yazışmayı da savcılığa sunan Tanık Hatice T., Erkek arkadaşına 04.44-04.45 aralığında  WhatsApp üzerinden "Doğukan, Ahmet Kural evinde bir kızı dövüyor, çok kötü, polise haber versek mi, çok yakından sesler geliyor, çok korktum, bir şey olur mu?"  yazdı. Olay sırasında polisi aramadıklarını söyleyen Hatice T. konu basına yansıyınca darp edilen kişinin Sıla olduğunu öğrendiklerini belirtti.

 

ahmet kural sıla darp ahmet kural ve sıla son dakika