Bolu'da Mal Paylaşım Kavgası Kanlı Bitti! Karısını Öldürüp Bıçağı Kalbine Saplayarak İntihar Etti

TAKİP ET

Bolu'da henüz dün boşanmış olan bir çift mal paylaşım kavgası yüzünden birbirine girdi. Çift arasında çıkan mal paylaşım kavgasının sonu kanlı bitti. Karısını bıçaklayarak öldüren adam daha sonra bıçağı kalbine saplayarak yaşamına son verdi.

Bolu’da henüz dün boşanmış olan bir çift mal paylaşım kavgası yüzünden birbirine girdi. Çift arasında çıkan mal paylaşım kavgasının sonu kanlı bitti. Karısını bıçaklayarak öldüren adam daha sonra bıçağı kalbine saplayarak yaşamına son verdi.

Olay, Bolu Kalıcı Konutlar Mahallesinde meydana geldi. Aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenilen ve dün boşanma davaları için adliyeye gittikleri öğrenilen 39 yaşındaki Özgür Yıldız ve 34 yaşındaki Gonca Yıldız amal paylaşımını yapmak için birlikte yaşadıkları evde buluştu.

KARISINI 5 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK BIÇAĞI KALBİNE SAPLADI

39 yaşındaki Özgür Yıldız’ın eski asker olduğu ve şimdilerde Abant İzzet Baysal Üniversitesinde Fen Edebiyat Fakültesinde sekreterlik yaptığı öğrenildi. Yaşadıkları evde buluşan Özgür Yıldız ve Gonca Yıldız mal paylaşımı için buluştukları evde kavga etmeye başladı. Yaşanan büyük kavga sonrasında Özgür Yıldız’ın karısını 5 yerinden bıçakladıktan sonra bıçağı kendi kalbine saplayarak intihar ettiği öğrenildi.

EVE GELEN POLİS ÇİFTİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Kocası tarafından 5 yerinden bıçaklanarak ağır yaralanan kadın ölümünden dakikalar önce komşularını arayarak yardım isterken olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayı haber alan komşular ise eve gelerek defalarca zile basmalarına rağmen evden bir cevap alamayınca sağlık ekipleri ve polis ekiplerine haber verdi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri henüz yeni boşanmış olan çifti yerde kanlar içinde yatarken buldu. Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında hayatını kaybeden Özgür Yıldız ve Gonca Yıldız Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

bolu boşanan çift cinayet mal paylaşımı karısını bıçakladı kalbine bıçak soktu intihar