Bolu'da bulunan kopmuş kedi ayakları halkı ayaklandırdı

TAKİP ET

Bolu'da 4 mahallede kopmuş bir şekilde bulunan 6 adet kedi ayağı halkın ayaklanmasına sebep oldu. Bolu Emniyet Müdürlüğü yaşanan bu olayın kim veya kimler tarafından yapıldığını bulmak için bölgede sıkı bir araştırmaya başladı.

Bolu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından 4 ekip oluşturularak bölgede geniş kapsamlı bir araştırma başlandı. 4 mahallede kopmuş bir şekilde bulunan 6 kedi ayağı ile ilgili tüm çalışmalar tam gaz sürerken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler can yaktı.

Cinayet Büro Amirliği olaya el attı

28 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında birbirine çok yakın olan 4 mahallede kopmuş kedi ayakları bulundu.  Peş peşe bulunan kopmuş kedi ayakları Bolu halkını ayaklandırdı. Kopmuş kedi ayakları kulaktan kulağa tüm şehirde yayılırken ‘’kara büyü’’ için cani insanlar tarafından yapılmış olabileceği dedikoduları aldı başını gitti. Olayların büyümesinin ardından Bolu Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Ayakları kesilerek öldürülen kediler için Cinayet Büro Amirliği tarafından 4 ekip oluşturuldu. Araştırmalar sonucunda izlenen güvenlik kamerasın yansıyan görüntüler gerçeği gün yüzüne çıkardı. Kedilere bunu yapanın sokak köpekleri olduğu tespit edildi.

Güvenlik kamerasından tespit edildi

Bolu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen operasyonda 4 ekipte toplamda 8 kişi görev aldı.  75 saat boyunca izlenen güvenlik kameralarında 4 tane sokak köpeğinin zavallı kedilere saldırı anı yansıdı. Olayı kameradan saniye saniye gören polis ekipleri, köpekleri cinslerinden ve renklerinden tespit edip fotoğraflarını çekti. Çekilen fotoğraflar delil olarak dosyaya konuldu. Yürütülen operasyonda acı olayın insanlar tarafından yapılmadığı tespit edildi.

Bolu Valiliği devreye girdi

Yaşanan olay sonrasında valilik devreye girdi. Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi ile iletişime geçip böyle bir durumun bir daha yaşanmaması için sokak köpekleri ile ilgili gerekli önlemlerin alınması için talimatta bulundu.

 

bolu kopmuş kedi ayağı