Bolu'da Otomobil Otobüse Çarptı: 2 Ölü

TAKİP ET

Bolu'da meydana gelen feci trafik kazası, D-100 karayolunda Ankara istikametine seyreden bir otomobil, tur otobüsüne arkadan çarptı. Kazada, 2 kişi yaşamını kaybederken, 1 kişide ağır yaralandı.

Bolu'nun Gölyüzü Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, yabancı plakalı bir tur otobüsü, yeşil ışıkta hareket ettiği esnada, Ankara yönüne seyreden 34 EA 5725 plakalı otomobil, kontrolsüz olarak tur otobüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, kağıt gibi ezildi.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Otomobilde yolculuk eden 19 yaşındai Serdar Genişyürek, 24 yaşındaki Muhammet Ali Yoz ve 19 yaşındaki Ahmet Ş., kazada ağır yaralandı. 

Yaralılara ilk müdahale sağlık ekiplerince kaza mahallinde yapıldıktan sonra ağır yaralı olan üç genç, ambulanslarla hastanelere nakledildi.

Ancak kazada ağır yaralanan Serdar Genişyürek ve Muhammet Ali Yoz, hastanede doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını kaybetti. Ahmet Ş.'nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve hayati riskinin sürdüğü öğrenildi. 

Kazadan dolayı D-100 karayolunun Ankara yönünde ulaşım, bir süre trafik ekiplerince alternatif yollardan sağlandı.

Kaza ile ilgili başlatılan geniş çaplı tahkikat devam ediyor. 

Bolu Trafik Kazası