Boğulan Gencin Cenazesinde Aile Birbirine Girdi

TAKİP ET

Adana'da Seyhan nehrine 50 gün önceden Yunus Emre Kerse'nin Cansız bedeni bugün bulundu. Adli tıp kurumunda otopsi yapılmasının ardından gencin cenazesi eşine verilince aileler arasında gerginlik çıktı.

Adana'nın Seyhan ilçesinde 21 Ocak Pazartesi günü Seyhan nehrine düştüğü bildirilen 31 yaşındaki Yunus Emre kerse yapılan aramalara rağmen bulunamamıştı. 50 gün sonra gencin cansız bedeni Karataş ilçesi sınırlarından geçen Seyhan Nehri'nde bulundu. Otopsi yapılmak üzere ceset Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken anne ve kardeşleri de morg önünde sinir krizi geçirdi.

Gencin kardeşi Orhan kerse, "Seyhan Nehri’ni arattırdık abime ulaşamadık. Abimin 3 tane çocuğu var intihar ettiğini düşünmüyorum" dedi.

CENAZE EŞİNE VERİLİNCE KAVGA ÇIKTI

Adli tıp kurumunda otopsinin tamamlanmasının ardından Kerse’nin cenazesi eşi Burcu Kerse’ye verildi. Anne ve kardeşler ise cenazenin kendilerine verilmesini isteyerek sinir krizi geçirdi.  cenazeyi kendisi almak isteyen anne, “Oğlumu bana verin” diyerek feryad etti. Cenazeyi teslim olan Burcu Kerse ise, “Evde çocukları da bekliyor baba diye ağlıyorlar babamı istiyorum getirin diyorlar” ifadelerini kullandı.

 

adana seyhan cenaze son dakika