Bodrum'da Büyük Yangın! Yerleşim Yerlerini Tehdit Etmeye Başladı

TAKİP ET

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde ki makilik alanda başlayan yangın hala daha söndürülemedi ve yangın yerleşim alanına yaklaşık 100 metre kadar yaklaştı. Bölgede yangının söndürülmesi için çalışmalar ise devam ediyor. İşte detaylar…

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde ki makilik alanda başlayan yangın hala daha söndürülemedi ve yangın yerleşim alanına yaklaşık 100 metre kadar yaklaştı. Bölgede yangının söndürülmesi için çalışmalar ise devam ediyor. İşte detaylar…

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yine yangın çıktı! Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne bağlı olan Turgutreis Mahallesi’nde ki makilik ve otluk alanda başlayan yangın, rüzgarın da etkisiyle daha da büyüdü ve makilik alanın her bölgesine yayılmaya başladı. Akşam saatlerinde başlayan yangın ise yerleşim yerlerini tehdit etmeye başladı. 

YERLEŞİM YERLERİNE 100 METRE KADAR YAKLAŞTI

Yangın git gide daha da büyürken ekipler de yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor. Yerleşim yerlerine yaklaşık olarak 100 metre kadar yaklaşan yangına ise 10 arazözün yanı sıra 50 orman işçisi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Yangının çıktığı yere gelen ve incelemelerde bulunan Muğla Orman Bölge Müdürü Mehmet Çelik, hemen hemen 50 hektarlık alanın kül olduğunu söyledi ve "Akşam üstü başlayan yangına 10 arazöz ve orman işçisine müdahale ediyoruz. Yangının bir kısmı kontrol altına alındı. Bu bölgenin büyük bir kısmı kontrol altına alındı. Çalışmalarımız sürüyor" dedi.

 

Muğla Muğla haberleri Bodrum haberler yangın haber maki