Bodrum Uçağında Seferi İptal Ettiren Kavga! Yeni Evli Çift Öpüştü, Uçak Karıştı

TAKİP ET

İstanbul'dan Bodrum'a havalanmak üzere olan yolcu uçağında öpücük kavgası yaşandı. Yeni evlendikleri öğrenilen ve balayından dönen yeni evli çiftin öpüşmesi uçağı birbirine kattı. Çiftin öpüştüğünü gören yan koltuktaki bir yolcu tepki gösterince tartışma başladı.

İstanbul’dan Bodrum’a havalanmak üzere olan yolcu uçağında öpücük kavgası yaşandı. Yeni evlendikleri öğrenilen ve balayından dönen yeni evli çiftin öpüşmesi uçağı birbirine kattı. Çiftin öpüştüğünü gören yan koltuktaki bir yolcu tepki gösterince tartışma başladı.

Olay, bu sabah saatlerinde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Bodrum seferini yapmakta olan bir uçakta meydana geldi. Yolcuları alan ve uçuş için hazırlanan uçakta hiç beklenmedik bir kavga meydana geldi. Yeni evli çiftin balayı tatilinden döndüğü ve Atatürk Havalimanı’ndan havalanacak olan uçağa bindikleri öğrenildi.

UÇAKTA ÖPÜCÜK KRİZİ

Yeni evli çiftin uçağın uçuş için hazırlanmasını beklediği anlarda çiftten Merve Tulunay’ın eşi Mehmet Tulunay’ı yanağından öptüğü öğrenildi. Çiftin öpüşmesini gören yan koltuktaki Hamit C. isimli bir adam ve yanındaki ailesinin çifte tepki göstererek uçakta herkesin içinde kadını öpmesinin hesabını sorduğu ve uçakta böyle şeylerin olmayacağını söylediği iddia edildi. Yeni evli çift ve yan koltuktaki yolcular arasında çıkan öpücük tartışması giderek büyüyünce bu kez olay kavgaya dönüştü. İki taraf arasında başlayan kavgaya diğer yolcularda dahil olunca pilot uçuştan vazgeçerek pist başından geri dönerek park halini aldığı öğrenildi. Durumun polise bildirilmesi üzerine uçaktan aşağı indirilen iki ailenin polis tarafından karakola götürülerek ifadeleri alındığı öğrenildi. Yaşanan kavga nedeniyle seferi iptal olan Bodrum uçağının saat 11.20’de Atatürk Havalimanı’ndan Bodrum’a havalandığı belirtildi.

 

İstanbul Atatürk Havalimanı Bodrum seferi Öpücük kavgası Yolcular Yeni evli çift Sefer iptal edildi