Black Friday'in Avantajlı Yüz Maskesi Modelleri: Siyah Nokta ve Diğer Maskeler

TAKİP ET

Kasım ayının son cüme günü gerçekleşen Black Friday indirimleri, birçok kategoride milyonlarca üründe indirim sunuyor

 

Kasım ayının son cüme günü gerçekleşen Black Friday indirimleri, birçok kategoride milyonlarca üründe indirim sunuyor. Black Friday indirimlerinin en yoğun görüldüğü yerlerden biri de kozmetik alışverişi. Kozmetik ürünlerinde, kadınların en çok tercih ettiği seçenekler içinde yer alan yüz maskeleri, etkili bakım konsepti ile artık her evde yer alan bir ürün. Peki yüz maskesi modellerinde size en çok hangi maske hitap ediyor? Yüz maskeleri nasıl kullanılır ve Black Friday’de yüz maskelerinde nasıl bir indirim olacak, bakalım.

Yüz Maskesi Nedir? Yüz Maskesi Çeşitleri

Cilt bakımının en önemli kısımlarından biri, yüzümüzün bakımını sağlamak. Her gün terleme ya da yağlanma kaynaklı, dış etkenlerden ötürü kir kaynaklı olarak cildimizde çeşitli kalıntılar birikiyor. Bu durumda yapılması gereken cilde gerekli bakım formülünü vermek. Ancak yoğun hayat temposu içinde cildinizi sürekli temizleseniz bile, dönem dönem yüz maskesine ihtiyacınız oluyor. Yüz maskeleri, genel olarak çeşitli bitki özlerinden üretilmiş ve cildin ihtiyacı olan bakım etkisini sunan ürünlerden oluşan kozmetik seçenekler. İçinde siyah nokta maskesinin de yer aldığı yüz maskesi seçeneklerinde, nemlendirici maskeler, peeling maskeleri ve yaşlanma karşıtı anti aging maskeler popüler. Yüz maskesi satın alırken, birçok seçenek içinde bilmeniz gereken, cildinizin ihtiyacı ne ise onu satın almanız. Buna ek olarak yüz maskeleri yağlı, kuru ya da karma cilt tipine göre farklılıklar gösterir. Bunun için size en uygun yüz maskelerini bulmalısınız.

En Popüler Maske: Siyah Nokta Maskesi

Cilt sorunlarıyla etkili bir şekilde mücadele etmek için kullanabileceğiniz yüz maskeleri içinde en çok tercih edilen ürünlerden biri de siyah nokta maskesi. Siyah noktalar, cilt sorunları içinde çok yaygın bir durum. Siyah nokta neden oluşur derseniz, ciltteki gözenekler nefes alamama sorunu ile zamanla büyür. Bunun nedeni gözeneklerin yağlı ciltten ötürü ya da kirden dolayı kapanmasıdır. Büyüyen gözeneklerde ise ter ve diğer etkenler siyah noktaya döner. Siyah noktalar nasıl gider sorusunun yanıtı siyah nokta maskesi bakımıdır. Siyah nokta maskesini uyguladığınızda, cildinizdeki noktalar kısa süre içinde gidecektir. Peki bu maske nasıl uygulanmalı?

Tüm yüz maskesi seçeneklerinde ilk olarak ılık su ile duş almanız gerekiyor. Cildiniz bu duşun ardından rahatlayacaktır ve gözenekler açılır. Bu esnada siyah nokta maskesi uygulanır ve yaklaşık 15 dakika durur. Bunun ardından maskeyi çıkarabilirsiniz ve siyah noktaların belirgin bir şekilde kaybolduğunu göreceksiniz.

Yüz bakımının en önemli ürünlerinden olan siyah nokta maskesi, büyük gözenekler kaynaklı siyah noktaların zarar verici deneyiminden sizi kurtaracak. İndirimli ucuz yüz maskesi seçenekleri için, kişisel bakım ürünlerinde dünyaca ünlü markaların seçeneklerini sunan Sephora’da bulunan markalara göz atabilirsiniz. Sephora, Black Friday döneminde siyah nokta maskesi başta olmak üzere tüm yüz maskesi alternatiflerinde size fırsatlar sunuyor.
 

Black Friday indirimleri siyah nokta maskesi yüz maskesi