Bitlis'te Çığ Felaketi! 2 Asker Şehit Olmuştu, Kayıp Askerler Bulundu Mu?

TAKİP ET

Bitlis'te operasyona çıkan askeri timin üzerine çığ düşmüş ve acı haber verilmişti. 2 askerimizin şehit olduğu feci olayda 7 askerimiz yaralanmış ve 3 askerimizin de kayıp olduğu bilgisi aktarılmıştı. Kayıp olan 3 askerin arama çalışmaları devam ediyor.

Bitlis’te operasyona çıkan askeri timin üzerine çığ düşmüş ve acı haber verilmişti. 2 askerimizin şehit olduğu feci olayda 7 askerimiz yaralanmış ve 3 askerimizin de kayıp olduğu bilgisi aktarılmıştı. Kayıp olan 3 askerin arama çalışmaları devam ediyor.

Bitlis’te operasyona çıkan askeri timin üzerine Hizan Kolludere bölgesinde çığ düşmüş ve 2 askerimiz şehit olmuştu. Olayda 7 askerimizin yaralandığı bilgisi verilirken 3 askerimizin kayıp olduğu da bilgiler arasında yer almıştı.

KAYIP OLAN 3 ASKER BULUNDU MU?

Hizan Kolludere bölgesinde operasyona çıkan askeri timin üzerine düşen çığ sonucunda 2 askerin acı haberi alındı. 2 asker şehit olurken 7 asker yaralandı. Olayda 3 askerin çığ nedeniyle kaybolduğu aktarılırken kaybolan 3 asker için bölgeye sevk edilen arama kurtarma ekiplerinin askeri arama çalışmalarına devam ettiği aktarıldı

BİLANÇO AĞIRŞAŞTI, ŞEHİT SAYISI YÜKSELDİ

Bitlis'te operasyona çıkan askeri timin üzerine düşen çığ sonucunda şehit haberleri alınmıştı. Valilikten yapılan son açıklamalarda şehit sayısının 5'e yükseldiği belirtildi. 12 askerin yaralandığı bilgisi de aktarılırken hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

ŞEHİT ASKERLERİN İSİMLERİ AÇIKLANDI

Bitlis'te çığ düşmesi sonucunda şehit olan 5 askerin isimleri açıklandı. Jandarma Astsubay Üstçavuş Ferruh Kuloğlu, Jandarma Sağlıkçı Astsubay Çavuş Hilmi Öz, Jandarma Uzman Çavuş Durmuş Tek, Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan ve Jandarma Uzman Çavuş Ali Taştepe

Bitlis Bitlis haberleri Çığ Kayp askerler bulundu mu Kaç asker yaralı Kaç asker şehit Hizan Kolludere