Birlikte yaşadığı kadının boğazını kesti

TAKİP ET

Düzce, dehşet verici bir cinayete tanıklık etti. Özbek uyruklu Berno Adilova (46), dini nikahla birlikte yaşadığı A.G. (68) tarafından vahşice boğazı kesilerek hayatını kaybetti. Katil zanlısı A.G. olayın hemen ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Olay, akşam saatlerinde Düzce'nin merkezine bağlı Konuralp Orhangazi Mahallesi 502'nci sokağında meydana geldi. A.G., kendisini aldattığını düşündüğü Berno Adilova ile evde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede şiddetlendi ve A.G., Adilova'nın boğazını bıçakla keserek onu acımasızca öldürdü. Cinayet sonrasında A.G., evden ayrılarak polis merkezine gitti ve kendisini teslim etti. Adilova'nın hayatını kaybettiği yerde Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri ekipleri incelemelerde bulundu. Ardından Adilova'nın cansız bedeni Düzce Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

A.G.'nin polis ifadesi alınırken, bu korkunç cinayetle ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Cinayetin ardındaki nedenler ve ayrıntılar araştırılırken, Düzce halkı ve yetkililer olayın şokunu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar.

Düzce ölüm haberi kadın cinayeti