Birlikte Yaşadığı Adamı Bıçakladı! Cinayet Anı Kameralarda!

TAKİP ET

Antalya'nın Kepez ilçesinde birlikte yaşadığı imam nikahlı eşini kalbinden bıçaklayarak öldüren kadının cinayet anı an ve an 112 acil servis kayıtlarına yansımış.

Antalya'da bir süredir birlikte yaşadığı sevgilisi Cengiz Aydın'ı kıskançlık yüzünden öldüren iki çocuk annesi kadının yargılanmasına başladı. Kalbinden bıçakladığı sırada 112 servisi kayıtlarına cinayet anının an ve an yansıdığı öğrenildi. İlk görüşmesinde 112 acil servisi arayarak 'Eşim ilaç içti yardım edin' dediği öğrenildi. İkinci aramasında ise 'Kocamı bıçakla yaraladım nolur yardım edin' diyerek yeni bir arama yaptığı tespit edildi. 

Geçtiğimiz Haziran ayında yaşanan olay sonrasında Antalya'nın Kepez ilçesinde korkunç bir cinayetin meydana geldiği öğrenildi. 3 yıldır birlikte yaşayan Nurcan Saraç ile Cengiz Aydın arasında bir tartışma yaşandı. Bu tartışmanın kıskançlık krizi sebebiyle ortaya çıktığı belirlendi. Cengiz Aydın'ın genç kadına saldırması üzerine eline bıçak alan kadın önce kendisini odaya kilitleyip yardım istedi. 

KAYITLARDA YARDIM İSTEMİŞ

Bir süre sonra kapıyı kıran ve alkolün etkisi ile saldırganlaşan adamın içeriye girerek genç kadına saldırmaya başladığı öğrenildi. Kendisini boğmaya çalışan adamı kalbinden bıçaklayan kadın yaraladığı sevgilisi için sağlık ekiplerine haber verdi. 

Sağlık ekiplerinin telefonlarına yansıyan kayıtlarda 'Allah aşkına çabuk gelin. Bıçakla kocamı yaraladım. Yetişin' diyerek yardım istediği öğrenildi. Bunun ardından gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan adam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kadın tutuklanırken konu hakkında soruşturma başlatıldı. 112 servisi kayıtları ise delil olarak kullanıldı.

antalya cinayet kıskançlık krizi