Birlikte olduğu kadının 2 yaşındaki çocuğuna taciz etti! Minik çocuk yoğun bakımda

TAKİP ET

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde yaşanan olayda, birlikte olduğu M.Ö. adlı kadının 2 yaşındaki kızı N.Ö.'ye cinsel istismarda bulunan 25 yaşındaki Furkan S. tutuklandı. Küçük çocuğun tedavisi hastanede devam ederken, hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Olay, 18 Mayıs tarihinde Çaycuma ilçesinin İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Furkan S., geceyi M.Ö.'nün evinde birlikte geçirmek için eve gitti. Ertesi gün anne M.Ö., diğer 8 yaşındaki kızını alarak markete gitti. Bu sırada Furkan S., evde kalan ve cep telefonundan video izleyen 2 yaşındaki N.Ö.'ye cinsel istismarda bulundu.

İstismarın ardından bebek bayıldı. Furkan S. ise bebeği ayıltmak için kafasını defalarca duvara vurdu. Ancak bebek kendine gelmeyince Furkan S., hastaneye giderek kendisini bebeğin dayısı olarak tanıttı ve yeğeninin nöbet geçirdiğini söyledi. Yapılan doktor kontrolünde bebeğin cinsel istismara uğradığı tespit edildi. Furkan S. gözaltına alındı ve ifadesinde suçlamaları kabul etti. 'Çocuğa nitelikli cinsel istismar' ve 'kendini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamalarıyla mahkemeye çıkarılan Furkan S. tutuklandı.

Olayla bağlantısı olabileceği düşünülen M.G. adlı bir şüpheli erkek de gözaltına alındı. M.Ö.'nün 8 yaşındaki diğer kızı devlet korumasına alındı. Bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğu bildirilerek yoğun bakımdaki tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Zonguldak Çaycuma taciz çocuk