'Biraz Uyumak İstiyorum' Dedi Bir Daha Uyanmadı

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Kulaca Mahallesi'nde yaşanan olayda biraz uyumak istiyorum diyerek yatan genç ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre Kulaca Mahallesi'nde yaşanan olayda henüz ismi öğrenilemeyen 2 arkadaşlarıyla yakınlarının boş evine giden Erdem Acar arkadaşları ile bir süre sohbet ettikten sonra birlikte yemek yedi. Daha sonra biraz uyumak istediğini söyleyerek yan odaya geçen genç yattı. Diğer gençler bir süre sonra odaya girerek arkadaşları Erdem Hacer'e uyandırmak istedi Fakat hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. 

ÖLÜ BULUNDU

Gençlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri gönderildi. Gelen ekipler Acar’a burada müdahale etti Daha sonra İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Fakat yapılan bütün müdahalelere rağmen genç kurtarılamazken savcılık ölümü şüpheli bularak soruşturma başlattı. Yakınları ölüm haberi üzerine sinir krizi geçirdi. Erdem Acar’ın cansız bedeni İnegöl Devlet Hastanesi morguna götürülürken burada yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

bursa inegöl genç ölüm son dakika son dakika haberi