Bir Zehirlenme Vakası da Bursa'da Yaşandı! 10 Asker Yediği Yemekten Zehirlendi

TAKİP ET

Manisa'da yaşanan ve yüzlerce askerin zehirlenmesi vakası bu kez de Bursa'da yaşandı. Bursa'da 10 askerin yedikleri yemekten zehirlendiği bilgisi geldi.

Manisa’da yaşanan ve yüzlerce askerin zehirlenmesi vakası bu kez de Bursa’da yaşandı. Bursa’da 10 askerin yedikleri yemekten zehirlendiği bilgisi geldi.

Gelen bilgilere göre Manisa’da askerlerin yaşadığı art arda zehirlenme vakasının ardından bir zehirlenme vakası da Bursa’da yaşandı. Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde 10 askerin yedikleri yemeğin ardından zehirlenerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

HASTANEYE KALDIRILAN ASKERLERİN MİDESİ YIKANDI

Askerlerin zehirlenmesi ile ilgili gelen bilgilere göre, Bursa Büyükorhan İlçe Jandarma Karakolunda akşam yemeğinde kıymalı yumurta yedikleri öğrenilen askerlerden 10’unun iftardan sonra fenalaştığı belirlendi. İftar sonrasında fenalaşan askerler gelen ambulanslar ve jandarma araçları ile Bursa Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Zehirlenen 10 askerin midesinin yıkanarak tedavi altına alındıkları öğrenildi.

YEDİKLERİ KIYMALI YUMURTA ZEHİRLEDİ

Aynı zamanda askerlerin yedikleri kıymalı yumurtayı getiren şirketin 2 yıldır karakola yemek temin ettiği öğrenildi. Yaşanan olayın ardından karakola çok sayıda polis ve inceleme ekibi sevk edildi. Büyükorhan ilçe Kaymakamı Muhammed Kaya’nın da yaşanan durumla ilgili bilgi almak için karakola gittiği bilgisi alındı.

bursa askerler zehirlenme skerler zehirlendi 10 asker büyükorhan ilçesi