Bir Yasak Aşk Dehşeti Daha! Amcaoğlu ve Karısını Kurşuna Dizerek Kendi Kafasına Sıktı

TAKİP ET

Yasak aşk dehşeti bu kez Niğde'de yaşandı. Niğde'de yaşamını sürdüren genç bir adam 4 çocuğunun annesi olan karısını ve onunla ilişkisi olduğu iddia edilen amcaoğlunu kurşuna dizerek kendi kafasına sıkıp yaşamına son verdi.

Yasak aşk dehşeti bu kez Niğde’de yaşandı. Niğde’de yaşamını sürdüren genç bir adam 4 çocuğunun annesi olan karısını ve onunla ilişkisi olduğu iddia edilen amcaoğlunu kurşuna dizerek kendi kafasına sıkıp yaşamına son verdi.

Olay, Niğde Çiftlik ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 37 yaşında olan Yasin Gündoğan isimli genç adam 4 çocuğunun annesi olan karısı Rezzan Gündoğan ve karısıyla ilişki yaşadığını iddia ettiği amcasının oğlu İshak Gündoğan’ı tabancayla vurduktan sonra kendi kafasına sıkarak yaşamını sonlandırdı. 

CİNNET GETİREREK KURŞUN YAĞDIRDI

Alınan bilgilere göre, yaklaşık 1 yıldır Suudi Arabistan’da işçi olarak çalıştığı öğrenilen Yasin Gündoğan’ın iş yerinden izin aldığı ve evine geldiği öğrenildi. Uzun bir süre sonra evin gelen Yasin Gündoğan, çevredekiler ve komşularından karısı Rezzan Gündoğan’ın amcasının oğlu olan İshak Gündoğan ile ilişkisi olduğuna dair duyumlar aldığı ve bu iddialar üzerine cinnet getirerek eline aldığı tabancayla yakınlardaki kahvede bulunan amcaoğlu İshak Gündoğan’ın üzerine kurşun yağdırdı. Bunun ardından eve giden genç adam aynı tabancayla karısı Rezzan Gündoğan’a ateş etti ve elindeki silahı başına dayayarak bu kez silahı kendi kafasında ateşledi ve yaşamına son verdi.

HEPSİ HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan dehşet olay sonrasında Yasin Gündoğan’ın vurduğu İshak Gündoğan ve Rezzan Gündoğan’ın hayatını kaybettiği belirlenirken cinayet sonrasında silahla başına ateş eden Yasin Gündoğan’ın da hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Niğde Çiftlik Yasak aşk cinayeti Amcaoğlu Cinnet İntihar