Bir Vahşet Haberi Denizliden Geldi!

TAKİP ET

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir ağaca boynundan asılı halde bulunan talihsiz köpek can çekişirken son anda kurtarıldı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir ağaca boynundan asılı halde bulunan talihsiz köpek can çekişirken son anda kurtarıldı. 

Son zamanlarda gündemde hayvana şiddet ve vahşet haberlerinin sürekli olarak gündeme gelmesi dikkat çekiyor. Bu süreçte geçtiğimiz günlerde bir köpeğin cansız bedeni ormanlık bir alanda ağaca asılı şekilde bulunmuştu. Bunun üzerine yeni bir vahşet haberinin daha gündeme gelmesi büyük şaşkınlığa sebep oldu. 

Bugün Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bulunan ormanlık bir alanda sabah saatlerinde bölgeden geçmekte olan bir araç yol kenarında ağaca asılmış halde can çekişen bir köpek gördüler. Apar topar yolda durup hemen hayvanı kurtaran vatandaşlar zaman kaybetmeden bölgede jandarma ekiplerine haber verdiler. 

KÖPEĞİ AĞACA ASMIŞLAR

Talihsiz köpeğin ölmek üzereyken bulunmasının ardından bölgedeki vatandaşlar durumu hemen jandarma ekiplerine haber verdiler. Hayvanın ne amaçla 1 metrelik ağacın dalına asıldığını ise yapılan incelemelere rağmen anlayamadılar. Talihsiz hayvanın nefes almakta zorluk yaşadığı belirlendi. Ağaç dalından indirildikten sonra nefes almakta zorlandığı belirlenen köpeğe su verildi. Bir süredir aç ve susuz kaldığı öğrenildi. Aynı zamanda iple asılmaya bağlı olarak hayvanın boynunda morlukların olduğu tespit edildi. Konu hakkında jandarma ekipleri tarafından da soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise hayvan katline ve işkencelerine karşı yasanın hızlı bir şekilde çıkarılması gerektiğini belirtmişti. Bu konuda da çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

denizli hayvanlara vahşet köpeği ağaca asmışlar