Bir Servis Skandalı Daha! Serviste Unutuldu

TAKİP ET

Samsun'un Atakum ilçesinde çıkan haberlere inat bir ihmal daha yaşandı. Servis şoförünün unuttuğu küçük çocuk 5 saat boyunca serviste korkudan titredi. Son anda kurtarıldı.

Samsun'un Atakum ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Daha önce defalarca yaşanan servis skandallarına bir yenisi daha eklendi. Anaokulu öğrencisi olan 4 yaşındaki minik çocuk serviste unutuldu. Kapıların kilitlenmesinden sonra ancak okul dağıldıktan sonra 5 saat sonra fark edildi. Altını ıslatan ve korku içerisinde titreyen minik çocuğu sakinleştiren görevliler ailesine durumu anlattıktan sonra teslim ettiler. Çocuklarının yaşadığı büyük korkuyu gören aile yetkililer konusunda şikayetçi oldular. 

Daha önce yaşanan servis şikayetlerine bir yenisi daha eklendi. Çocuğunu hazırlayarak servise bindiren anne öğlen saatlerinde servis şoförü ve okul tarafından bilgilendirildi. Konu hakkında hemen harekete geçen aile okula gittiler. Çocuklarının korku içerisinde titrediğini gören aile büyük şaşkınlık yaşadılar. 

ÖZÜR DİLEDİLER ANCAK AİLE AFFETMEDİ

Çocuklarının korku içerisinde olduğunu, altını ıslattığını gören aile büyük şok yaşadılar. Bunun üzerine zaman kaybetmeden aile polise giderek hem küçük çocuğun öğretmeninden hem de servis şoföründen şikayetçi oldular. 

Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturmanın başladığı öğrenildi. Anne çocuğunu artık okula göndermediğini, çocuğunun okula gitmek istemediğini bu yüzden kendilerinin de psikolojik anlamda yıprandıklarını anlattı. Bu olayda ihmali olan herkesin hesap vereceğini anlattı. Konu hakkında inceleme başlatıldı. Çocuk üzerinde şimdiden ölüm korkusu oluştuğu belirlendi. 

saösun servis çocuk unutuldu