Bir Şehir Bunu Konuşuyor! İmam Bir Kadını İçeriye Alıp Kapıyı Kilitledi…

TAKİP ET

Manisa'nın Salihli ilçesinde imamın camide bir kadınla yakalandığı iddia edildi. Adı bu tür iddialara karışan iki çocuk babası imam E.Ö. açığa alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde imamın camide bir kadınla yakalandığı iddia edildi. Adı bu tür iddialara karışan iki çocuk babası imam E.Ö.  açığa alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde 13 Eylül Perşembe günü öğle namazı sonrası Cami imamı E.Ö.,  iddiaya göre cemaatin dağılmasından sonra caminin kapısını içeriden kilitledi. Namaz sonrası cami avlusunda bankta oturan bazı kişilerin dikkatini çeken bu durum üzerine vatandaşlar harekete geçti.

HIRSIZ ZANNETTİLER
Cemaat kısa süre sonra da bir kadının caminin arka kapısından içeri girdiğini gördü ve hırsız olabileceğinden şüphelenerek Polise haber verdi. Bir anda caminin çevresinde büyük bir kalabalık toplanırken olay yerine gelen polis ekipleri içeri girmek istedi.

İMAM KAPIYI AÇMADI
Fakat yaklaşık 40 dakika boyunca İmam polislere kapıyı açmadı. Polisler Bu sırada arka kapıdan çıkmaya çalışan kadının fark ederek yakaladı. Daha sonra polis ekipleri camiye girerek imamı odasında buldu. 

'TEMİZLİK YAPIYORDUK'
Suriyeli olduğu öğrenilen kadın polise verdiği ifadede temizlik yapıyorduk dedi.  Yaşanan bu olayın aştırılması için Salihli İlçe Müftülüğü iki müfettiş görevlendirerek en iki çocuk babası İmam açığa alınarak hakkında idari soruşturma başlatıldı.

 

manisa salihli imam cami kadın son dakika skandal