Bir Şehir Bu Olayı Konuşuyor! 4 Ayrı Günde Hep Saat 19.00'da Harekete Geçti! 5. Gün Aynı Saatte İse…

TAKİP ET

Kocaeli Gebze'de son bir ayda Aynı mahallede yaşayan dört kadının çantalarını 4 ayrı Günde Hep aynı saatte takas yöntemi ile alıp kaçan Afganistan uyruklu 22 yaşındaki Ezetullah, 5 kadın kurbağanın takip ettiği sırada polisler tarafından yakalandı. Mahkemeye çıkarılan Afgan kapkaççı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gebze'de 1 ay içerisinde Aynı mahallede yaşayan dört kadın farklı günlerde kapkaç yöntemi ile soyguna uğradı. Kapkaç olayları Ardarda gelince polis ekipleri harekete geçti. Bölgede bulunan güvenlik kameralarını inceleme altında olan polisin dikkati Neyse 4 kat kat olayının da her gün saat 19.00 da gerçekleşmesi çekti. kapkaççının eşgalini görüntülerden belirleyen Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışmalarını bu yönde genişletti.

ÖNCE TAKİP, SONRA KAPKAÇ

bölgeyi abluka altına alan Gebze polisinin çalışmaları önceki akşam sonuç verdi. Saat 18.30 sularında güvenlik kameralarından eşkali belirlenen şüpheli mahallede tekrar görüldü. kapkaççı takip edildiğinden habersiz bir şekilde bir kadının Peşine Düştü. Fakat bir kadın Apartmanı girince amacını ulaşamayınca geri dönüp başka bir kadını takip etmeye başladı. Saati tam 19.00 olduğunda kadının çantasını çalmak için hamle yaptı. Bu sırada kapkaççının Peki peşinde olan polis ekipleri üzerine atlayarak etkisiz hale getirildi. Afganistan uyruklu şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken takibe aldığı kadınları aydınlatma olmayan sokaklara girdikten sonra kapkaç yaptığı ve aynı güzergahı kullanarak açtığı belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan Afgan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

kocaeli gebze son dakika kapkaççı