Bir Kayıp Haberi Daha! Hatay'da Kaybolan 6 Yaşındaki Ufuk Her Yerde Aranıyor

TAKİP ET

Hatay Hassa'da ailesiyle beraber yakınlarını ziyarete giden ve konuşma engelli olduğu belirtilen 6 yaşındaki Ufuk Tatar Amanos Dağı eteklerindeki ormanlık alanda kayboldu.

Hatay Hassa’da ailesiyle beraber yakınlarını ziyarete giden ve konuşma engelli olduğu belirtilen 6 yaşındaki Ufuk Tatar Amanos Dağı eteklerindeki ormanlık alanda kayboldu. 

Olay, Hatay Hassa’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Kırıkhan ilçesinde ikamet eden 6 yaşındaki Ufuk Tatar, ailesiyle beraber yakınlarını ziyaret etmek için Hassa Kırsal Arpalıuşağı Mahallesi’ne geldi. İddialara göre, saat 15.00 sıralarında baba Muhammed Tatar 6 yaşındaki konuşma engelli oğlu Ufuk ve kardeşiyle beraber evin yakınlarında bulunan su yatağına gitti.

OĞLUNUN YANINDA OLMADIĞINI FARK ETTİ

Baba Muhammed Tatar, kardeşiyle beraber kaynaktan su doldurduğu sırada oğlu Ufuk’un yanında olmadığını fark etti. Panik ve korku halinde jandarmayı arayan baba olay yerine gelen jandarma ve AFAD ekiplerine oğlunun yanından bir anda kaybolduğunu söyledi. Ekipler bölgede 6 yaşındaki Uufk’u bulmak için çalışma başlattı. 

ARAMA ÇALIŞMALARINA MAHALLELİ DE KATILDI

Küçük Ufuk’un bulunması için Drone ile havadan destek sağlanırken jandarma ve AFAD ekiplerinin çalışmaları devam ediyor. Hala hiçbir haber alınamayan Ufuk Tatar’ın arama çalışmalarına mahalle sakinlerinin de destek verdiği belirtildi.

 

Hatay Hassa Amanos Dağları Ufuk Tatar Kayıp