Bir İli Sarsan Olay! Kadın Polis, Diğer Kadın Polislere Fuhuş Yaptırırken Yakalandı!

TAKİP ET

Adana'da görev yapan kadın polisin diğer kadın polislere fuhuş yaptırdığı öğrenilirken konu hakkında soruşturma süreci başladı.

Adana'da görev yapan kadın polisin diğer kadın polislere fuhuş yaptırdığı öğrenilirken konu hakkında soruşturma süreci başladı. 

Adana'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Adana'da polisi arayarak ihbarda bulunan ve isminin verilmesini istemeyen bir kadın 38 yaşındaki A.D isimli kadın polisin diğer kadın polislere de fuhuş yaptırdığı ve yer teminatı sağladığını iddia etti. Sadece kadın polislere değil aynı zamanda küçük yaştaki çocuklara da fuhuş yaptırdığını iddia etti. 

İhbarın ardından savcılık tarafından verilen karar sonrasında kadın polisin telefonu dinlemeye alındı. Dinleme takibi sırasında kadın polis memurunun kendisi gibi polis olan Y.A ile M.B ve öğretmen ablası M.B'ye de fuhuş yaptırdığı ortaya çıktı. Ardından operasyonla gözaltına alınan kadın polis hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

İLLA POLİS OLMASINI İSTİYORLAR

Telefon görüşmelerine bakıldığı zaman yapılan görüşmelerde özellikle bazı müşterilerin özellikle polis olması için çağrıda bulundukları ve bunun için özel isteklerde bulundukları görülünce büyük şaşkınlık yaşandı. Ancak fuhuş yaptıran ve yargılamasına başlanan kadın telefona takılan konuşmaları için 'Bunlar tamamen şaka amaçlı kadınlar arasında yapılan sohbetlerdir. Benim herhangi bir çıkarım yok. Şaka yaptık kendi aramızda. 19 yıllık meslek hayatımda onursuzca olan bir şey yapmadım. Suçlamaları kesinlikle kabul etmiyorum' dediği öğrenildi. Bunun ardından soruşturmanın hala devam ettiği öğrenildi. 

adana fuhuş kadın polis