Bir İlçeyi İnternetsiz Bırakan 2 Kadın 1 Adam Ormanda Arabanın İçinde Böyle Basıldı

TAKİP ET

Antalya'nın Kemer ilçesinde geçtiğimiz hafta direklerde bulunan internet kablolarını keserek Çıralı Bölgesi'nin internetsiz kalmasına neden olan hırsızlık şüphelileri Jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Kemer'e bağlı Ulupınar Mahallesi Çıralı mevkiinde 3 Kasım cumartesi günü 350 metre kablo direklerden keserek çalan Hırsızlar da ilgili çalışma başlatan Tekirova Karakol Komutanlığı ekipleri şüphelileri bir süre takibi aldı. 

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Ahmet D., Songül K. ve Elif D. Isimli üç şüpheli bu defa da Ulupınar Mahallesi'nde internet kablosunu keserek bir otomobile yüklerken Jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. 3 şüpheli jandarmayı gördükten sonra ormanlık alana otomobili bırakarak kaçmaya başladı. Kaçarken düşen şüphelilerden Songül K. Ayağından yaralandı. Jandarma ekipleri ormanlık alanda bir süre devam eden kovalamacanın ardından 2'si kadın 3 şüpheliyi Yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan sorgulama sonucunda şüpheliler 3 kıtasındaki hırsızlığına kendilerinin yaptığını itiraf etti. Antalya'da birkaç hırsızlık olayına daha karıştıklarını itiraf eden şüpheliler Tekirova Jandarma karakolundaki işlemlerden Sonra adliyeye sevk edildi. 3 Şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

antalya kemer hırsız ormanlık alan son dakika